Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bronco Betico fc ch Atletico Cabañas
Winningeleven Tactiek 532
47% Balbezit 53%
39% Spel op eigen helft 61%
18 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
51.4 gemiddelde waardering 40.5
excellent Schieten adequate
good Passen adequate
very good Verdedigen solid


4e minuut.
Daar is Burgos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Burgos passt de bal met de wreef. Rodas rent richting de bal. Maradiaga onderschept slim de pass. Maradiaga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Reiss zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pfuhler probeert naar een medespeler te passen. Maradiaga is nu in balbezit. Maradiaga haalt uit met een fantastische trap. Carrasco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

11e minuut.
Osorio rent richting de bal. Mamonas Assassinas rent richting de bal. Osorio verovert de bal door een tackle van achteren. Osorio schiet op doel. Carrasco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronco Betico fc ch - Atletico Cabañas 1:0

18e minuut.
Reiss geeft een lange en hoge pass. Osorio is nu in balbezit. Mamonas Assassinas is nu in balbezit. Osorio onderschept slim de pass. Osorio haalt uit met een fantastische trap. Carrasco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Hederman rent richting de bal. Burgos onderschept slim de pass. Burgos speelt de bal door. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronco Betico fc ch - Atletico Cabañas 2:0

20e minuut.
Pfuhler rent richting de bal. Pfuhler geeft een hoge lob. Osorio is nu in balbezit. Osorio schiet op doel. Carrasco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronco Betico fc ch - Atletico Cabañas 3:0

34e minuut.
Pfuhler passt de bal met de wreef. Podleski rent richting de bal. Podleski geeft een hoge lob. Pfuhler heeft problemen om de bal te vangen. Pfuhler geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Osorio rent richting de bal. Mamonas Assassinas verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronco Betico fc ch - Atletico Cabañas 4:0

39e minuut.
Soto passt de bal in één keer door. Mamonas Assassinas rent richting de bal. Osorio verovert de bal door een tackle van achteren. Osorio draait met de bal, schiet en ... Carrasco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronco Betico fc ch - Atletico Cabañas 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bronco Betico fc ch 42%, Atletico Cabañas 58%.
Bronco Betico fc ch - Atletico Cabañas 5:0

53e minuut.
Burgos is nu in balbezit. Burgos speelt de bal door. Osorio rent richting de bal. Osorio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronco Betico fc ch - Atletico Cabañas 6:0

59e minuut.
Burgos is nu in balbezit. Burgos speelt de bal door. Osorio is nu in balbezit. Osorio haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

66e minuut.
Podleski met een snelle inworp. Pfuhler geeft een lange en hoge pass. Osorio rent richting de bal. Osorio schiet op doel. Carrasco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronco Betico fc ch - Atletico Cabañas 7:0

67e minuut.
Hederman bereikt de bal nog maar net als eerste. Hederman geeft een lange en hoge pass. Inworp. Reiss met een snelle inworp. Pfuhler geeft een lange en hoge pass. Carrasco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Mamonas Assassinas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osorio rent richting de bal. Osorio draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bronco Betico fc ch - Atletico Cabañas 8:0

69e minuut.
Pfuhler kopt de bal weg. Daar is Hederman, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osorio rent richting de bal. Osorio haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronco Betico fc ch - Atletico Cabañas 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bronco Betico fc ch 37%, Atletico Cabañas 63%.
Bronco Betico fc ch - Atletico Cabañas 9:0