Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CD Guascoran volton
Killer Tactiek Oak-W
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
4 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
43.7 gemiddelde waardering 46.5
good Schieten solid
adequate Passen solid
good Verdedigen good


13e minuut.
Klungelig pakt Márquez de bal. Márquez passt de bal zonder na te denken. Aguirre probeert naar een medespeler te passen. Fratta bereikt de bal nog maar net als eerste. Fratta schiet op doel. Salinas bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Guascoran - volton 1:0

24e minuut.
Puerta met een sublieme pass. Conde heeft problemen om de bal te vangen. Raus rent richting de bal. Conde verovert de bal door een tackle van achteren. Conde geeft een lange en hoge pass. Salgado kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Márquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Márquez met een sublieme pass. Aguirre is nu in balbezit. Aguirre draait met de bal, schiet en ... Salinas werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Guascoran - volton 2:0

31e minuut.
Raudales geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Bonilla de bal onder controle te krijgen. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci draait met de bal, schiet en ... Salgado maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CD Guascoran - volton 2:1

33e minuut.
Tejeda is nu in balbezit. Bonilla onderschept slim de pass. Bonilla met een sublieme pass. Daar is Balaci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balaci schiet op doel. Salgado bokst de bal weg.

34e minuut.
Márquez is nu in balbezit. Tejeda bereikt de bal nog maar net als eerste. Bonilla tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bonilla krijgt een gele kaart.

35e minuut.
Bonilla speelt de bal door. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci speelt de bal door. Duron is nu in balbezit. Duron draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Guascoran 54%, volton 46%.
CD Guascoran - volton 2:1

74e minuut.
Klungelig pakt Puerta de bal. Calderon bereikt de bal nog maar net als eerste. Puerta onderschept slim de pass. Puerta speelt de bal door. Conde bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Conde is nu in balbezit. Conde geeft een hoge lob. Balaci rent richting de bal. Balaci haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CD Guascoran - volton 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CD Guascoran 47%, volton 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CD Guascoran - volton 2:2