Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atletico Cabañas volton
532 Tactiek Oak-W
49% Balbezit 51%
63% Spel op eigen helft 37%
4 Doelpogingen 27
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.9 gemiddelde waardering 47.9
goed Schieten uitstekend
redelijk Passen solide
redelijk Verdedigen goed


2e minuut.
Puerta speelt de bal door. Conde is nu in balbezit. Conde passt de bal zonder na te denken. Taretto is nu in balbezit. Taretto haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

3e minuut.
Inworp. Balaci zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ziad rent richting de bal. Taretto verovert de bal door een tackle van achteren. Taretto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Hederman onderschept slim de pass. Taretto is nu in balbezit. Mamonas Assassinas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Taretto is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pacheco komt bij de bal en schiet.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Jackson kopt de bal weg. Bolchiş speelt de bal door. Taretto is nu in balbezit. Taretto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cabañas - volton 0:1

14e minuut.
Pacheco probeert naar een medespeler te passen. Conde rent richting de bal. Conde passt de bal in één keer door. Taretto rent richting de bal. Taretto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cabañas - volton 0:2

21e minuut.
Belfort heeft problemen om de bal te vangen. Puerta is nu in balbezit. Taretto is nu in balbezit. Taretto schiet op doel. Carrasco werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cabañas - volton 0:3

27e minuut.
Conde onderschept slim de pass. Conde probeert naar een medespeler te passen. Mamonas Assassinas onderschept slim de pass. Taretto is nu in balbezit. Taretto haalt uit met een fantastische trap. Carrasco bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cabañas - volton 0:4

31e minuut.
Carrasco met een sublieme pass. Puerta kopt de bal weg. Taretto rent richting de bal. Taretto haalt uit met een fantastische trap. Carrasco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cabañas - volton 0:5

38e minuut.
Brichta geeft een lange en hoge pass. Conde kopt de bal weg. Mamonas Assassinas heeft problemen om de bal te vangen. Taretto rent richting de bal. Taretto draait met de bal, schiet en ... Carrasco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Taretto is nu in balbezit. Taretto draait met de bal, schiet en ... Carrasco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Pacheco geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Mamonas Assassinas de bal. Taretto rent richting de bal. Taretto schiet op doel. Carrasco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cabañas - volton 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Cabañas 67%, volton 33%.
Atletico Cabañas - volton 0:6

47e minuut.
Hederman passt de bal zonder na te denken. Ziad met een sublieme pass. Chrysovergis probeert naar een medespeler te passen. Casco rent richting de bal. Casco schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

49e minuut.
Depdep verovert de bal door een tackle van achteren. Depdep geeft een hoge lob. Taretto bereikt de bal nog maar net als eerste. Taretto draait met de bal, schiet en ... Carrasco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cabañas - volton 0:7

54e minuut.
Ziad speelt de bal door. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci haalt uit met een fantastische trap. Taretto kan de bal niet met de borst controleren. Taretto schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Conde is nu in balbezit. Hederman onderschept slim de pass. Hederman geeft een lange en hoge pass. Depdep geeft de bal voor. Conde kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Pacheco bereikt de bal nog maar net als eerste. Pacheco geeft een lange en hoge pass. Taretto bereikt de bal nog maar net als eerste. Taretto schiet op doel. Carrasco maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cabañas - volton 0:8

66e minuut.
Duarte passt de bal in één keer door. Mamonas Assassinas is nu in balbezit. Taretto verovert de bal door een tackle van achteren. Taretto draait met de bal, schiet en ... Carrasco probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cabañas - volton 0:9

69e minuut.
Pacheco met een sublieme pass. Taretto bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamonas Assassinas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Taretto raakt geblesseerd tijdens het duel. Taretto komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Atletico Cabañas - volton 0:10

70e minuut.
Brichta geeft een hoge lob. Cabrera heeft problemen om de bal te vangen. Pacheco met een sublieme pass. Klungelig pakt Taretto de bal. Taretto haalt uit met een fantastische trap. Carrasco bokst de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Balaci neemt de hoekschop. Puerta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Puerta passt de bal in één keer door. Taretto heeft problemen om de bal te vangen. Taretto haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

73e minuut.
Rodas kopt de bal weg. Cabrera is nu in balbezit. Cabrera passt de bal in één keer door. Casco is nu in balbezit. Casco haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Pacheco rent richting de bal. Pacheco passt de bal zonder na te denken. Puerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Puerta geeft een lange en hoge pass. Taretto krijgt zijn hoofd ertegen. Carrasco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

84e minuut.
Rodas is nu in balbezit. Balaci is nu in balbezit. Taretto is nu in balbezit. Taretto draait met de bal, schiet en ... Carrasco werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atletico Cabañas 60%, volton 40%.
Atletico Cabañas - volton 0:10