Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2024-04-29 02:27
  • Competitiewedstrijd: Liga Nacional
  • Stadion: volton Arena
  • Weer: Een paar wolken
    en warm
  • Toeschouwers: 53580
volton FC COLOCOLO
Oak-W Tactiek prueba
51% Balbezit 49%
48% Spel op eigen helft 52%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
48 gemiddelde waardering 43.1
uitstekend Schieten goed
solide Passen redelijk
goed Verdedigen solide


2e minuut.
Sandri verovert de bal door een tackle van achteren. Macoto geeft een hoge lob. Puerta probeert naar een medespeler te passen. Conde bereikt de bal nog maar net als eerste. Conde draait met de bal, schiet en ... Kostoulas bokst de bal weg.

5e minuut.
Krzemiński rent richting de bal. Albán is nu in balbezit. Albán geeft de bal voor. Campino is nu in balbezit. Campino draait met de bal, schiet en ... Salinas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

8e minuut.
Duarte speelt de bal door. Puerta probeert naar een medespeler te passen. Taretto is nu in balbezit. Taretto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
volton - FC COLOCOLO 1:0

16e minuut.
Kerkai is nu in balbezit. Kerkai passt de bal in één keer door. Campino bereikt de bal nog maar net als eerste. Campino haalt uit met een fantastische trap. Salinas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
volton - FC COLOCOLO 1:1

19e minuut.
Albán geeft een hoge lob. Colindres heeft problemen om de bal te vangen. Bolchiş bereikt de bal nog maar net als eerste. Campino onderschept slim de pass. Campino haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
volton - FC COLOCOLO 1:2

21e minuut.
Puerta bereikt de bal nog maar net als eerste. Puerta passt de bal zonder na te denken. Pacheco is nu in balbezit. Taretto rent richting de bal. Taretto haalt uit met een fantastische trap. Kostoulas verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Colindres geeft een lange en hoge pass. Inworp. Kerkai met een snelle inworp. Fetraś is nu in balbezit. Fetraś geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Kerkai onderschept slim de pass. Kerkai geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Macoto de bal. Krzemiński rent richting de bal. Krzemiński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Conde met een snelle inworp. Puerta geeft een hoge lob. Taretto is nu in balbezit. Taretto schiet op doel. Kostoulas maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
volton - FC COLOCOLO 2:2

39e minuut.
Baaij rent richting de bal. Taretto onderschept slim de pass. Hlopík tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Hlopík krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Kerkai kopt de bal weg. Fetraś rent richting de bal. Fetraś met een sublieme pass. Albán heeft problemen om de bal te vangen. Albán geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: volton 52%, FC COLOCOLO 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
volton - FC COLOCOLO 2:2

48e minuut.
Baaij bereikt de bal nog maar net als eerste. Conde verovert de bal door een tackle van achteren. Conde probeert naar een medespeler te passen. Taretto is nu in balbezit. Taretto schiet op doel. Kostoulas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

52e minuut.
Conde geeft de bal voor. Taretto rent richting de bal. Zamfir bereikt de bal nog maar net als eerste. Taretto onderschept slim de pass. Taretto schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
volton - FC COLOCOLO 3:2

55e minuut.
Kerkai bereikt de bal nog maar net als eerste. Bolchiş begaat een overtreding. Kerkai raakt geblesseerd tijdens het duel. Kerkai met een snel genomen vrije trap. Krzemiński rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Duarte verovert de bal door een tackle van achteren. Duarte met een sublieme pass. Puerta met een sublieme pass. Conde heeft problemen om de bal te vangen. Conde draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Kostoulas met een harde bal richting middenveld. Puerta kopt de bal weg. Conde is nu in balbezit. Conde geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Campino bereikt de bal nog maar net als eerste. Puerta onderschept slim de pass. Puerta geeft de bal voor. Taretto krijgt zijn hoofd ertegen. Kostoulas probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Puerta onderschept slim de pass. Puerta passt de bal in één keer door. Taretto rent richting de bal. Taretto draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Duarte onderschept slim de pass. Duarte met een sublieme pass. Taretto rent richting de bal. Taretto haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
volton - FC COLOCOLO 4:2

78e minuut.
Pizzo is nu in balbezit. Pizzo passt de bal in één keer door. Fetraś speelt de bal door. Campino is nu in balbezit. Campino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
volton - FC COLOCOLO 4:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: volton 44%, FC COLOCOLO 56%.
volton - FC COLOCOLO 4:3