Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bronco Betico fc ch Turtle Hermit Sport School
Winningeleven Tactiek 343
51% Balbezit 49%
30% Spel op eigen helft 70%
33 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.6 gemiddelde waardering 29.6
formidable Schieten weak
solid Passen weak
good Verdedigen weak


1e minuut.
Borjas geeft een lange en hoge pass. Pfuhler met een sublieme pass. Osorio is nu in balbezit. Maradiaga rent richting de bal. Maradiaga draait met de bal, schiet en ... Urueña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Pfuhler kopt de bal weg. Klungelig pakt Bobadilla de bal. Maradiaga rent richting de bal. Maradiaga schiet op doel. Urueña werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronco Betico fc ch - Turtle Hermit Sport School 1:0

14e minuut.
Pfuhler probeert naar een medespeler te passen. Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla speelt de bal door. Klungelig pakt Maradiaga de bal. Maradiaga draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Soto geeft een lange en hoge pass. Burgos bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgos passt de bal in één keer door. Osorio is nu in balbezit. Osorio draait met de bal, schiet en ... Urueña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Pfuhler geeft een hoge lob. Urueña speelt de bal door. Pfuhler kopt de bal weg. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio haalt uit met een fantastische trap. Urueña bokst de bal weg. De bal vliegt tegen de lat.

20e minuut.
Osorio is nu in balbezit. Turcios is nu in balbezit. Osorio onderschept slim de pass. Osorio schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Bronco Betico fc ch - Turtle Hermit Sport School 2:0

23e minuut.
Fiorentino bereikt de bal nog maar net als eerste. Burgos onderschept slim de pass. Burgos passt de bal in één keer door. Osorio is nu in balbezit. Osorio draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Bustamante rent richting de bal. Pfuhler verovert de bal door een tackle van achteren. Pfuhler passt de bal in één keer door. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

30e minuut.
Baquis passt de bal zonder na te denken. Burgos rent richting de bal. Burgos passt de bal zonder na te denken. Osorio rent richting de bal. Osorio haalt uit met een fantastische trap. Urueña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Fiorentino bereikt de bal nog maar net als eerste. Maradiaga onderschept slim de pass. Maradiaga schiet op doel. Urueña probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronco Betico fc ch - Turtle Hermit Sport School 3:0

31e minuut.
Inworp. Burgos met een snelle inworp. Pfuhler probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Maradiaga de bal. Maradiaga haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronco Betico fc ch - Turtle Hermit Sport School 4:0

45e minuut.
Urueña probeert naar een medespeler te passen. Bobadilla kopt de bal weg. Borjas rent richting de bal. Maradiaga onderschept slim de pass. Maradiaga haalt uit met een fantastische trap. Urueña bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bronco Betico fc ch 26%, Turtle Hermit Sport School 74%.
Bronco Betico fc ch - Turtle Hermit Sport School 4:0

46e minuut.
Pfuhler rent richting de bal. Pfuhler passt de bal met de wreef. Burgos rent richting de bal. Burgos schiet op doel. Urueña werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronco Betico fc ch - Turtle Hermit Sport School 5:0

54e minuut.
Pfuhler passt de bal in één keer door. Daar is Maradiaga, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Maradiaga met een sublieme pass. Osorio rent richting de bal. Osorio schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Doeltrap. Urueña trapt de bal weg. Pfuhler kopt de bal weg. Osorio is nu in balbezit. Osorio haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Bobadilla onderschept slim de pass. Bobadilla met een sublieme pass. Maradiaga rent richting de bal. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

61e minuut.
Burgos speelt de bal door. Daar is Pfuhler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pfuhler speelt de bal door. Osorio rent richting de bal. Osorio haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Fiorentino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pfuhler rent richting de bal. Pfuhler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Baquis is nu in balbezit. Baquis geeft een lange en hoge pass. Bobadilla kopt de bal weg. Maradiaga is nu in balbezit. Maradiaga draait met de bal, schiet en ... Urueña kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Osorio rent richting de bal. Osorio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronco Betico fc ch - Turtle Hermit Sport School 6:0

65e minuut.
Inworp. Reiss zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pfuhler met een sublieme pass. Maradiaga rent richting de bal. Maradiaga haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Daar is Bobadilla, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bobadilla passt de bal in één keer door. Maradiaga rent richting de bal. Maradiaga passt de bal zonder na te denken. Osorio is nu in balbezit. De bal raakt de paal. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronco Betico fc ch - Turtle Hermit Sport School 7:0

69e minuut.
Maradiaga springt en kopt de bal. Daar is Fiorentino, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Bobadilla rent richting de bal. Maradiaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Maradiaga haalt uit met een fantastische trap. Urueña verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Inworp. Vigil met een snelle inworp. Bobadilla bereikt de bal nog maar net als eerste. Bobadilla geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Burgos passt de bal met de wreef. Maradiaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio is nu in balbezit. Osorio draait met de bal, schiet en ... Urueña maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronco Betico fc ch - Turtle Hermit Sport School 8:0

81e minuut.
Siu Ki raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Obando komt het veld opgelopen.

83e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bobadilla met de inworp. Pfuhler geeft een lange en hoge pass. Osorio springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bronco Betico fc ch - Turtle Hermit Sport School 9:0

84e minuut.
Obando is nu in balbezit. Burgos onderschept slim de pass. Burgos probeert naar een medespeler te passen. Osorio rent richting de bal. Osorio haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Daar is Turcios, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio geeft een hoge lob. Maradiaga rent richting de bal. Maradiaga draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Bobadilla met de inworp. Maradiaga bereikt de bal nog maar net als eerste. Bustamante legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Maradiaga roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Maradiaga kan niet meer verder spelen. Alcerro komt het veld opgelopen. Pfuhler kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Urueña maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bronco Betico fc ch 34%, Turtle Hermit Sport School 66%.
Bronco Betico fc ch - Turtle Hermit Sport School 9:0