Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tigres Caballeros Verdes Navajas
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
39% Spel op eigen helft 61%
8 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.6 gemiddelde waardering 18.1
poor Schieten poor
poor Passen hopeless
hopeless Verdedigen unsatisfactory


18e minuut.
Aguirre is nu in balbezit. Zapata bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre schiet op doel. Mojon maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Del Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Valle passt de bal met de wreef. Cansino bereikt de bal nog maar net als eerste. Chinchilla verovert de bal door een tackle van achteren. Chinchilla geeft de bal voor. Mojon probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

39e minuut.
Mojon trapt de bal weg. Castañeda rent richting de bal. Castañeda geeft een hoge lob. Arden is nu in balbezit. Arden haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigres Caballeros - Verdes Navajas 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tigres Caballeros 36%, Verdes Navajas 64%.
Tigres Caballeros - Verdes Navajas 0:1

70e minuut.
Berrios speelt de bal door. Daar is Ayestas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zapata is nu in balbezit. Zapata schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Tigres Caballeros - Verdes Navajas 1:1

85e minuut.
Cansino met een sublieme pass. Del Valle rent richting de bal. Del Valle geeft een hoge lob. Zano bereikt de bal nog maar net als eerste. Zano haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Castañeda verovert de bal door een tackle van achteren. Cuellar begaat een overtreding. Castañeda is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Castañeda met een snel genomen vrije trap. Aldana kopt de bal weg. Reyes probeert de bal aan de voet te houden. Zapata is nu in balbezit. Zapata draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigres Caballeros - Verdes Navajas 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tigres Caballeros 42%, Verdes Navajas 58%.
Tigres Caballeros - Verdes Navajas 2:1