Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC San Pedro Sula Verdes Traidores
Pin Pon Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 3
5 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26 gemiddelde waardering 18
poor Schieten poor
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


19e minuut.
Dzienisz verovert de bal door een tackle van achteren. Dzienisz probeert naar een medespeler te passen. Uriarte probeert naar een medespeler te passen. Gomero bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomero schiet op doel. Azzad verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Montoya bereikt de bal nog maar net als eerste. Sanchez rent richting de bal. Montoya schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Montoya krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Carrasco verovert de bal door een tackle van achteren. Carrasco speelt de bal door. Sanchez probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Celix de bal. Celix geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

29e minuut.
Aguirre geeft de bal voor. Celix rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Duarte. Duarte krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Dzienisz geeft een lange en hoge pass. Fuentes kopt de bal weg. Williams probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gomero bereikt de bal nog maar net als eerste. Gomero draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Williams trapt de bal weg van het doel. Uriarte kopt de bal weg. Aguirre heeft problemen om de bal te vangen. Normand rent richting de bal. Normand geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Uriarte geeft een hoge lob. Daar is Williams, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gomero kopt de bal weg. Fuentes rent richting de bal. Fuentes schiet op doel. Azzad bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
FC San Pedro Sula - Verdes Traidores 1:0

42e minuut.
Normand rent richting de bal. Normand passt de bal zonder na te denken. Fuentes is nu in balbezit. Fuentes haalt uit met een fantastische trap. Azzad werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC San Pedro Sula - Verdes Traidores 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC San Pedro Sula 45%, Verdes Traidores 55%.
FC San Pedro Sula - Verdes Traidores 2:0

53e minuut.
Kafie geeft een hoge lob. Fuentes kan de bal niet met de borst controleren. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cardenas. Cardenas krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Canaca geeft de bal voor. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte passt de bal zonder na te denken. Fuentes rent richting de bal. Fuentes schiet op doel. Azzad probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC San Pedro Sula - Verdes Traidores 3:0

76e minuut.
Dzienisz probeert naar een medespeler te passen. Normand is nu in balbezit. Normand speelt de bal door. Gomero is nu in balbezit. Gomero draait met de bal, schiet en ... Azzad bokst de bal weg.

89e minuut.
Duarte passt de bal zonder na te denken. Gomero is nu in balbezit. Gomero haalt uit met een fantastische trap. Normand bereikt de bal nog maar net als eerste. Normand geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC San Pedro Sula 47%, Verdes Traidores 53%.
FC San Pedro Sula - Verdes Traidores 3:0