Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Veloces Indios FC San Pedro Sula
Normal Tactiek Pin Pon
50% Balbezit 50%
70% Spel op eigen helft 30%
1 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 25.8
zwak Schieten matig
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


10e minuut.
Fuentes probeert naar een medespeler te passen. Chatu probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Marmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Marmann haalt uit met een fantastische trap. Barrientos werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Veloces Indios - FC San Pedro Sula 0:1

12e minuut.
Béjar met een harde bal richting middenveld. Ortega kan de bal niet met de borst controleren. Fuentes met een sublieme pass. Marmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Marmann draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Uriarte probeert naar een medespeler te passen. Marmann rent richting de bal. Marmann passt de bal in één keer door. Fuentes rent richting de bal. Fuentes draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Veloces Indios - FC San Pedro Sula 0:2

27e minuut.
Varela kopt de bal weg. Daar is Ortega, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fuentes is nu in balbezit. Marmann rent richting de bal. Marmann haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Alvarado rent richting de bal. Normand onderschept slim de pass. Normand probeert naar een medespeler te passen. Fuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Jeffs heeft problemen om de bal te vangen. Uriarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Uriarte geeft een hoge lob. Marmann rent richting de bal. Marmann haalt uit met een fantastische trap. Barrientos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Normand met de inworp. Fuentes is nu in balbezit. Fuentes draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Varela de bal onder controle te krijgen. Barrientos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Veloces Indios 69%, FC San Pedro Sula 31%.
Veloces Indios - FC San Pedro Sula 0:2

58e minuut.
Dzienisz probeert naar een medespeler te passen. Galvez rent richting de bal. Jeffs bereikt de bal nog maar net als eerste. Uriarte is nu in balbezit. Uriarte speelt de bal door.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Barrientos trapt de bal weg. Normand kopt de bal weg. Fuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes geeft een hoge lob. Barrientos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

62e minuut.
Fuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Marmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes is nu in balbezit. Fuentes draait met de bal, schiet en ... Barrientos maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Veloces Indios - FC San Pedro Sula 0:3

67e minuut.
Jeffs bereikt de bal nog maar net als eerste. Carvajal verovert de bal door een tackle van achteren. Uriarte probeert naar een medespeler te passen. Marmann rent richting de bal. Marmann haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

70e minuut.
Fuentes raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gomero komt het veld opgelopen.

79e minuut.
Uriarte met de inworp. Normand rent richting de bal. Normand passt de bal met de wreef. Marmann rent richting de bal. Marmann draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Jeffs kopt de bal weg. Marmann is nu in balbezit. Marmann draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Varela de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Veloces Indios - FC San Pedro Sula 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Veloces Indios 71%, FC San Pedro Sula 29%.
Veloces Indios - FC San Pedro Sula 0:4