Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Verdes Meloneros FC San Pedro Sula
Normal Tactiek Pin Pon
50% Balbezit 50%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 14
3 Overtredingen 5
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.1 gemiddelde waardering 27.7
poor Schieten average
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Tejeda met een sublieme pass. Juarez is nu in balbezit. Normand begaat een overtreding. Juarez raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Juarez kan niet meer verder spelen. Griffin komt het veld opgelopen.

3e minuut.
Martínez is nu in balbezit. Fuentes onderschept slim de pass. Fuentes geeft een lange en hoge pass. Marmann is nu in balbezit. Marmann schiet op doel. Coto bokst de bal weg. Ponce probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Fuentes is nu in balbezit. Fuentes schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Verdes Meloneros - FC San Pedro Sula 0:1

12e minuut.
Jeffs bereikt de bal nog maar net als eerste. Lamus onderschept slim de pass. Uriarte rent richting de bal. Marmann rent richting de bal. Marmann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Fuentes rent richting de bal. Fuentes passt de bal zonder na te denken. Marmann is nu in balbezit. Marmann draait met de bal, schiet en ... Coto probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Chatu heeft problemen om de bal te vangen. Normand rent richting de bal. Chatu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chatu krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Lamus passt de bal zonder na te denken. Marmann is nu in balbezit. Fuentes is nu in balbezit. Fuentes draait met de bal, schiet en ... Coto maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Jeffs bereikt de bal nog maar net als eerste. Uriarte is nu in balbezit. Uriarte passt de bal met de wreef. Marmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Marmann haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Ponce met een harde bal richting middenveld. Griffin kopt de bal weg. Daar is Jeffs, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Irda is nu in balbezit. Irda schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Chatu onderschept slim de pass. Chatu geeft een lange en hoge pass. Inworp. Normand zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Uriarte geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Martínez is nu in balbezit. Normand is nu in balbezit. Normand passt de bal in één keer door. Marmann rent richting de bal. Marmann draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verdes Meloneros 66%, FC San Pedro Sula 34%.
Verdes Meloneros - FC San Pedro Sula 0:1

58e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Normand zal de hoekschop nemen. Jeffs heeft problemen om de bal te vangen. Marmann bereikt de bal nog maar net als eerste. Marmann haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Verdes Meloneros - FC San Pedro Sula 0:2

64e minuut.
Irda probeert naar een medespeler te passen. Duarte is nu in balbezit. Duarte geeft de bal voor. Fuentes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fuentes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Duarte geeft een hoge lob. Normand bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatu begaat een overtreding. Normand is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Normand komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Marmann verovert de bal door een tackle van achteren. Marmann passt de bal zonder na te denken. Normand rent richting de bal. Normand draait met de bal, schiet en ... Coto werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Verdes Meloneros - FC San Pedro Sula 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verdes Meloneros 64%, FC San Pedro Sula 36%.
Verdes Meloneros - FC San Pedro Sula 0:3