Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Motagua Truenos Dragones Malditos
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
39% Spel op eigen helft 61%
15 Doelpogingen 10
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17.4
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen hopeloos


16e minuut.
Ucles onderschept slim de pass. Alonzo is nu in balbezit. Ucles begaat een overtreding. Ucles krijgt een gele kaart.

18e minuut.
Garay passt de bal met de wreef. Ucles is nu in balbezit. Espino verovert de bal door een tackle van achteren. Espino draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Ramos de bal. Espino rent richting de bal. Espino haalt uit met een fantastische trap. Alfaro werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motagua Truenos - Dragones Malditos 1:0

29e minuut.
Muñoz is nu in balbezit. Bandes onderschept slim de pass. Bandes met een sublieme pass. Garay heeft problemen om de bal te vangen. Garay draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Motagua Truenos - Dragones Malditos 2:0

38e minuut.
Ulloa geeft een lange en hoge pass. Inworp. Lagos met de inworp. Espino bereikt de bal nog maar net als eerste. Espino haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motagua Truenos 41%, Dragones Malditos 59%.
Motagua Truenos - Dragones Malditos 2:0

52e minuut.
Garay rent richting de bal. Espino bereikt de bal nog maar net als eerste. Ucles onderschept slim de pass. Garay onderschept slim de pass. Garay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Motagua Truenos - Dragones Malditos 3:0

56e minuut.
Chater geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Funez zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pineda is nu in balbezit. Pineda schiet op doel. Leiva probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Palma is nu in balbezit. Palma haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

61e minuut.
Bandes rent richting de bal. Bandes passt de bal in één keer door. Ramos is nu in balbezit. Espino verovert de bal door een tackle van achteren. Espino schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Castejon geeft een lange en hoge pass. Daar is Lagos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Castejon probeert naar een medespeler te passen. Garay rent richting de bal. Garay haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Motagua Truenos - Dragones Malditos 4:0

71e minuut.
Ucles rent richting de bal. Alonzo begaat een overtreding. Ucles raakt geblesseerd tijdens het duel. Ucles komt bij de bal en schiet. Funez bereikt de bal nog maar net als eerste. Chater legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Chater krijgt een gele kaart. Funez wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Funez kan niet meer verder spelen. Euceda komt het veld opgelopen. Pineda zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Motagua Truenos - Dragones Malditos 4:1

79e minuut.
Ulloa geeft een hoge lob. Inworp. Lagos met een snelle inworp. Espino rent richting de bal. Espino geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Castejon passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Garay de bal. Ulloa bereikt de bal nog maar net als eerste. Garay verovert de bal door een tackle van achteren. Garay haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motagua Truenos 36%, Dragones Malditos 64%.
Motagua Truenos - Dragones Malditos 4:1