Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Rudos Suertudos Victoria Universales
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
45% Spel op eigen helft 55%
9 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 18.2
poor Schieten weak
hopeless Passen poor
weak Verdedigen hopeless


6e minuut.
Sorto geeft een hoge lob. Lagos kopt de bal weg. Guillen rent richting de bal. Guillen schiet op doel. Arauz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Rudos Suertudos - Victoria Universales 0:1

14e minuut.
Yanes trapt de bal weg van het doel. Palma kopt de bal weg. Daar is Glody, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moreno is nu in balbezit. Moreno schiet op doel. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
De Luca rent richting de bal. Sorto onderschept slim de pass. Sorto probeert naar een medespeler te passen. Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rudos Suertudos - Victoria Universales 1:1

25e minuut.
Yanes geeft een lange en hoge pass. Sorto is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van De Luca. De Luca krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Yanes speelt de bal door. Klungelig pakt Bueso de bal. Palma bereikt de bal nog maar net als eerste. Palma schiet op doel. Castillo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Rudos Suertudos - Victoria Universales 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rudos Suertudos 44%, Victoria Universales 56%.
Rudos Suertudos - Victoria Universales 2:1

49e minuut.
Bueso is nu in balbezit. De Luca verovert de bal door een tackle van achteren. Sorto rent richting de bal. De Luca onderschept slim de pass. De Luca draait met de bal, schiet en ... Arauz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Rudos Suertudos - Victoria Universales 2:2

70e minuut.
Alvarado passt de bal met de wreef. Guillen is nu in balbezit. De Luca rent richting de bal. Guillen bereikt de bal nog maar net als eerste. Guillen haalt uit met een fantastische trap. Arauz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Rudos Suertudos 47%, Victoria Universales 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Rudos Suertudos - Victoria Universales 2:2