Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Horribles Cocoteros Vida Cocoteros
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
48% Spel op eigen helft 52%
15 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16 gemiddelde waardering 16.5
hopeloos Schieten slecht
waardeloos Passen zwak
zwak Verdedigen waardeloos


11e minuut.
Granillo onderschept slim de pass. Granillo met een sublieme pass. Facuse bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado rent richting de bal. Salgado haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Merrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Merrian speelt de bal door. Galo heeft problemen om de bal te vangen. Facuse bereikt de bal nog maar net als eerste. Facuse schiet op doel. Hara kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Horribles Cocoteros - Vida Cocoteros 1:0

20e minuut.
Klungelig pakt Fajardo de bal. Facuse rent richting de bal. Fajardo verovert de bal door een tackle van achteren. Salgado is nu in balbezit. Salgado draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Granados bereikt de bal nog maar net als eerste. Merrian onderschept slim de pass. Amador is nu in balbezit. Naira bereikt de bal nog maar net als eerste. Naira haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. De León neemt de hoekschop. Klungelig pakt Bu de bal. Amador is nu in balbezit. Amador schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Granados rent richting de bal. Merrian onderschept slim de pass. Merrian probeert naar een medespeler te passen. Facuse is nu in balbezit. Facuse haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horribles Cocoteros 54%, Vida Cocoteros 46%.
Horribles Cocoteros - Vida Cocoteros 1:0

58e minuut.
Salgado rent richting de bal. Vargas onderschept slim de pass. Vargas probeert naar een medespeler te passen. Facuse is nu in balbezit. Facuse schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Bu kopt de bal weg. Elvir bereikt de bal nog maar net als eerste. Granillo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Granillo krijgt een gele kaart.

75e minuut.
Amador rent richting de bal. Granados verovert de bal door een tackle van achteren. Granados passt de bal in één keer door. Pavón rent richting de bal. Pavón geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela geeft een hoge lob. Melendez speelt de bal door. Daar is Facuse, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Facuse schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Klungelig pakt Elvir de bal. Codina geeft de bal voor. Vargas kopt de bal weg. Salgado is nu in balbezit. Salgado haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Horribles Cocoteros - Vida Cocoteros 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horribles Cocoteros 41%, Vida Cocoteros 59%.
Horribles Cocoteros - Vida Cocoteros 2:0