Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bravos Cuervos Motagua Truenos
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
42% Spel op eigen helft 58%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 17.5
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


9e minuut.
Oyuela onderschept slim de pass. Guifarro rent richting de bal. Guifarro speelt de bal door. Del Valle rent richting de bal. Del Valle draait met de bal, schiet en ... Leiva bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

17e minuut.
Chater rent richting de bal. Chater geeft een lange en hoge pass. Sierra bereikt de bal nog maar net als eerste. Espino onderschept slim de pass. Espino geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

20e minuut.
Oyuela speelt de bal door. Alonzo is nu in balbezit. Serrano rent richting de bal. Serrano schiet op doel. Facuse probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravos Cuervos - Motagua Truenos 1:0

22e minuut.
Espino passt de bal in één keer door. D´costa is nu in balbezit. Chater probeert naar een medespeler te passen. Del Valle rent richting de bal. Del Valle draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Garay bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonzo is nu in balbezit. Garay verovert de bal door een tackle van achteren. Garay haalt uit met een fantastische trap. Carías werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Bravos Cuervos - Motagua Truenos 1:1

25e minuut.
Espino bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Sierra, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Garay bereikt de bal nog maar net als eerste. Garay haalt uit met een fantastische trap. Carías kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

33e minuut.
Del Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Del Valle draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Facuse de bal onder controle te krijgen. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, D´costa zal de hoekschop nemen. De bal vliegt tegen de lat. Del Valle rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bravos Cuervos 39%, Motagua Truenos 61%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bravos Cuervos - Motagua Truenos 1:1

49e minuut.
Del Valle passt de bal in één keer door. Espino is nu in balbezit. Espino passt de bal met de wreef. Garay rent richting de bal. Garay haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Alonzo passt de bal zonder na te denken. Oyuela speelt de bal door. Facuse is nu in balbezit. Serrano is nu in balbezit. Serrano schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Del Valle is nu in balbezit. Alonzo verovert de bal door een tackle van achteren. Alonzo geeft de bal voor. Garay rent richting de bal. Garay schiet op doel. Carías probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

90e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. D´costa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Serrano bereikt de bal nog maar net als eerste. Serrano schiet op doel. Facuse kopt de bal weg. Leiva verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bravos Cuervos 45%, Motagua Truenos 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bravos Cuervos - Motagua Truenos 1:1