Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Olimpia Carroñeros Vida Cocoteros
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
53% Spel op eigen helft 47%
10 Doelpogingen 16
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 15.5
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


7e minuut.
Midence bereikt de bal nog maar net als eerste. Midence passt de bal zonder na te denken. Alvarenga is nu in balbezit. Alvarenga haalt uit met een fantastische trap. Pavón probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Carroñeros - Vida Cocoteros 0:1

15e minuut.
Merrian verovert de bal door een tackle van achteren. Elvir is nu in balbezit. Elvir probeert naar een medespeler te passen. Midence rent richting de bal. Midence schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Lemus speelt de bal door. Kafie bereikt de bal nog maar net als eerste. Elvir bereikt de bal nog maar net als eerste. Kafie onderschept slim de pass. Kafie schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Gómez rent richting de bal. Gómez met een sublieme pass. Alvarenga rent richting de bal. Alvarenga schiet op doel. Pavón werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Carroñeros - Vida Cocoteros 0:2

38e minuut.
Galo rent richting de bal. Klungelig pakt Merrian de bal. Aguilar is nu in balbezit. Kafie rent richting de bal. Kafie schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Olimpia Carroñeros - Vida Cocoteros 1:2

42e minuut.
Midence controleert de bal met de borst. Elvir probeert naar een medespeler te passen. Ordoñez probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alvarenga is nu in balbezit. Alvarenga haalt uit met een fantastische trap. Pavón verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia Carroñeros 44%, Vida Cocoteros 56%.
Olimpia Carroñeros - Vida Cocoteros 1:2

48e minuut.
Gómez met een sublieme pass. Alvarenga rent richting de bal. Alvarenga draait met de bal, schiet en ... Pavón rent richting de bal. Pavón haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Gomero geeft de bal voor. Canizales is nu in balbezit. Gómez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Canizales is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kafie legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Olimpia Carroñeros - Vida Cocoteros 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Olimpia Carroñeros 62%, Vida Cocoteros 38%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Olimpia Carroñeros - Vida Cocoteros 2:2