Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Horribles Cocoteros Motagua Truenos
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
11 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
weak Verdedigen poor


18e minuut.
Alonzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonzo geeft de bal voor. Vigil rent richting de bal. Vigil draait met de bal, schiet en ... Codina kopt de bal weg. Coto bokst de bal weg.

20e minuut.
Facuse bereikt de bal nog maar net als eerste. Alonzo onderschept slim de pass. Alonzo geeft een hoge lob. Valenzuela heeft problemen om de bal te vangen. Vigil is nu in balbezit. De bal raakt de paal.

22e minuut.
Bandes probeert naar een medespeler te passen. Lagos rent richting de bal. Lagos geeft de bal voor. Vigil bereikt de bal nog maar net als eerste. Vigil draait met de bal, schiet en ... Coto bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Granillo met een sublieme pass. Armijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Armijo geeft een hoge lob. Facuse is nu in balbezit. Facuse schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Horribles Cocoteros - Motagua Truenos 1:0

33e minuut.
Alonzo heeft problemen om de bal te vangen. Facuse onderschept slim de pass. Salgado is nu in balbezit. Facuse is nu in balbezit. Facuse haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Horribles Cocoteros - Motagua Truenos 2:0

39e minuut.
Granados passt de bal met de wreef. Valenzuela rent richting de bal. Valenzuela geeft een lange en hoge pass. Vigil is nu in balbezit. Vigil draait met de bal, schiet en ... Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horribles Cocoteros 54%, Motagua Truenos 46%.
Horribles Cocoteros - Motagua Truenos 2:0

56e minuut.
Codina onderschept slim de pass. Codina geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lagos met de inworp. Espino geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Hara met een harde bal richting middenveld. Granados kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Granillo de bal onder controle te krijgen. Vigil bereikt de bal nog maar net als eerste. Vigil draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Pineda met een sublieme pass. Bandes bereikt de bal nog maar net als eerste. Bandes passt de bal in één keer door. Vigil rent richting de bal. Vigil draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Pineda rent richting de bal. Inworp. Granados met een snelle inworp. Melendez rent richting de bal. Melendez geeft een hoge lob. Leiva kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Melendez zal de hoekschop nemen. Facuse heeft problemen om de bal te vangen. Facuse is nu in balbezit. Facuse schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Horribles Cocoteros 47%, Motagua Truenos 53%.
Horribles Cocoteros - Motagua Truenos 2:0