Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Universidad Malignos Burros Ladrones
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
65% Spel op eigen helft 35%
7 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.4 gemiddelde waardering 19.9
average Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Raudales bereikt de bal nog maar net als eerste. Mena verovert de bal door een tackle van achteren. Mena speelt de bal door. Contreras is nu in balbezit. Contreras haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Maas met een snelle inworp. Alas bereikt de bal nog maar net als eerste. Mena maakt een afschuwelijke overtreding. Mena krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Contreras is nu in balbezit. Contreras draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Enamorado de bal. Contreras rent richting de bal. Contreras draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Maas geeft een hoge lob. Sierra kan de bal niet met de borst controleren. Serrano is nu in balbezit. Sierra onderschept slim de pass. Sierra schiet op doel. Frejie probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Universidad Malignos - Burros Ladrones 0:1

26e minuut.
Sierra rent richting de bal. Sandoval rent richting de bal. Sierra onderschept slim de pass. Duarte bereikt de bal nog maar net als eerste. Duarte haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

28e minuut.
Alas kopt de bal weg. Sierra is nu in balbezit. Met opzet legt Corea zijn tegenspeler op de grond. Corea is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding. Sierra wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Sierra kan niet meer verder spelen. Fletes komt het veld opgelopen.

36e minuut.
Amaya geeft de bal voor. Duarte rent richting de bal. Duarte probeert naar een medespeler te passen. Fletes is nu in balbezit. Fletes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras haalt uit met een fantastische trap. Enamorado probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Lopez geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Contreras is nu in balbezit. Contreras draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Universidad Malignos - Burros Ladrones 1:1

45e minuut.
Alas bereikt de bal nog maar net als eerste. Alas passt de bal zonder na te denken. Duarte heeft problemen om de bal te vangen. Fletes rent richting de bal. Fletes haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universidad Malignos 64%, Burros Ladrones 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Universidad Malignos - Burros Ladrones 1:1

51e minuut.
Sandoval geeft een lange en hoge pass. Inworp. Maas met de inworp. Duarte rent richting de bal. Duarte haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Fletes rent richting de bal. Duron verovert de bal door een tackle van achteren. Duron probeert naar een medespeler te passen. Duarte is nu in balbezit. Duarte haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Universidad Malignos - Burros Ladrones 1:2

62e minuut.
Raudales heeft problemen om de bal te vangen. Raudales probeert naar een medespeler te passen. Duron is nu in balbezit. Fletes onderschept slim de pass. Fletes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Duarte passt de bal in één keer door. Duron rent richting de bal. Fletes verovert de bal door een tackle van achteren. Fletes haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Sandoval de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universidad Malignos 66%, Burros Ladrones 34%.
Universidad Malignos - Burros Ladrones 1:2