Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Universidad Malignos Horribles Cocoteros
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
62% Spel op eigen helft 38%
4 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 17.7
matig Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen zwak


9e minuut.
Granados onderschept slim de pass. Mena is nu in balbezit. Granados maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Granados moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Granados schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

16e minuut.
Tejada verovert de bal door een tackle van achteren. Salgado rent richting de bal. Salgado passt de bal met de wreef. Facuse is nu in balbezit. Facuse haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Vargas rent richting de bal. Vargas geeft een hoge lob. Codina met een sublieme pass. Facuse rent richting de bal. Facuse haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Brenes heeft problemen om de bal te vangen. Brenes passt de bal in één keer door. Contreras bereikt de bal nog maar net als eerste. Contreras schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Universidad Malignos - Horribles Cocoteros 1:0

39e minuut.
Codina onderschept slim de pass. Armijo bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Brenes zijn tegenspeler op de grond. Brenes krijgt een gele kaart.

45e minuut.
Armijo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Salgado is nu in balbezit. Brenes legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Salgado is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Salgado neemt zijn aanloop. De bal vliegt tegen de lat. Frejie verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universidad Malignos 56%, Horribles Cocoteros 44%.
Universidad Malignos - Horribles Cocoteros 1:0

54e minuut.
Armijo is nu in balbezit. Inworp. Gaitan met een snelle inworp. Castañeda is nu in balbezit. Castañeda met een sublieme pass.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Duron bereikt de bal nog maar net als eerste. Melendez bereikt de bal nog maar net als eerste. Melendez passt de bal in één keer door. Salgado is nu in balbezit. Salgado geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

76e minuut.
Valenzuela probeert naar een medespeler te passen. Vargas rent richting de bal. Lopez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lopez krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Universidad Malignos 68%, Horribles Cocoteros 32%.
Universidad Malignos - Horribles Cocoteros 1:0