Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ballenas Avorasados CH Avorasados
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
62% Spel op eigen helft 38%
6 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.2 gemiddelde waardering 19.1
poor Schieten poor
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


8e minuut.
Klungelig pakt Videa de bal. Cerritos is nu in balbezit. Cerritos met een sublieme pass. Campos is nu in balbezit. Izcano onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Izcano neemt de hoekschop. Arcos krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Daar is Izcano, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alvarenga onderschept slim de pass. Alvarenga geeft een lange en hoge pass. Giron probeert de bal met de borst te controleren. Giron schiet op doel. Navarro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

28e minuut.
Giron haalt uit met een fantastische trap. Doeltrap. Navarro met een harde bal richting middenveld. Vinelli bereikt de bal nog maar net als eerste. Vinelli schiet op doel. Navarro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

29e minuut.
Purrunga verovert de bal door een tackle van achteren. Purrunga met een sublieme pass. Giron rent richting de bal. Giron schiet op doel. Carrasco probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Doeltrap. Navarro met een harde bal richting middenveld. Vinelli kopt de bal weg. Purrunga is nu in balbezit. Purrunga draait met de bal, schiet en ... Navarro bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ballenas Avorasados 54%, CH Avorasados 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ballenas Avorasados - CH Avorasados 0:0

53e minuut.
Valle geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Flores met de inworp. Purrunga is nu in balbezit. Purrunga geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Ballenas Avorasados - CH Avorasados 0:1

59e minuut.
Alvarenga rent richting de bal. Alvarenga geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Fiallos de bal onder controle te krijgen. Giron bereikt de bal nog maar net als eerste. Giron draait met de bal, schiet en ... Navarro kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Purrunga bereikt de bal nog maar net als eerste. Purrunga draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Ballenas Avorasados - CH Avorasados 0:2

63e minuut.
Kafati geeft de bal voor. Flores rent richting de bal. Carías begaat een overtreding. Carías krijgt een gele kaart.

71e minuut.
Duran bereikt de bal nog maar net als eerste. Duran passt de bal in één keer door. Valle bereikt de bal nog maar net als eerste. Giron onderschept slim de pass. Giron haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Purrunga probeert naar een medespeler te passen. Giron bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiallos bereikt de bal nog maar net als eerste. Purrunga is nu in balbezit. Purrunga schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ballenas Avorasados 71%, CH Avorasados 29%.
Ballenas Avorasados - CH Avorasados 0:2