Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Indios Llorones Victoria Gatos
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
47% Spel op eigen helft 53%
8 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.9 gemiddelde waardering 20.2
poor Schieten weak
poor Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Moreno probeert naar een medespeler te passen. Fletes heeft problemen om de bal te vangen. Valenzuela is nu in balbezit. Fletes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fletes haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Cerritos rent richting de bal. Cerritos geeft een lange en hoge pass. Fletes bereikt de bal nog maar net als eerste. Fletes schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Indios Llorones - Victoria Gatos 0:1

38e minuut.
Moya bereikt de bal nog maar net als eerste. Fletes verovert de bal door een tackle van achteren. Garcia is nu in balbezit. Fletes verovert de bal door een tackle van achteren. Fletes schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indios Llorones 47%, Victoria Gatos 53%.
Indios Llorones - Victoria Gatos 0:1

66e minuut.
Hedman raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Barjum komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Moreno rent richting de bal. Moreno speelt de bal door. Cerritos probeert naar een medespeler te passen. Fletes rent richting de bal. Fletes haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Brenes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Indios Llorones - Victoria Gatos 0:2

84e minuut.
Valenzuela bereikt de bal nog maar net als eerste. Portillo onderschept slim de pass. Rovelo bereikt de bal nog maar net als eerste. Rovelo draait met de bal, schiet en ... Moreno probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Alas kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Indios Llorones 47%, Victoria Gatos 53%.
Indios Llorones - Victoria Gatos 0:2