Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Johan16 Ballenas Avorasados
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
50% Spel op eigen helft 50%
7 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 20.3
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


8e minuut.
Valle zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Cerritos is nu in balbezit. Cerritos geeft een hoge lob. Daar is Arcos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arcos draait met de bal, schiet en ... Talbott kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Valle kopt de bal weg. Agurcia bereikt de bal nog maar net als eerste. Borjas onderschept slim de pass. Klungelig pakt Borjas de bal. Borjas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Almendra rent richting de bal. Pineda verovert de bal door een tackle van achteren. Lujan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Lujan krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Johan16 37%, Ballenas Avorasados 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Johan16 - Ballenas Avorasados 0:0

55e minuut.
Pavón met een sublieme pass. Klungelig pakt Arcos de bal. Lujan bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda rent richting de bal. Pineda haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Agurcia is nu in balbezit. Almendra verovert de bal door een tackle van achteren. Almendra probeert naar een medespeler te passen. Enamorado rent richting de bal. Enamorado haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Borjas geeft een lange en hoge pass. Benegas rent richting de bal. Izcano begaat een overtreding. Izcano krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Pavón rent richting de bal. Pavón met een sublieme pass. Almendra bereikt de bal nog maar net als eerste. Pineda verovert de bal door een tackle van achteren. Pineda schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Johan16 - Ballenas Avorasados 0:1

72e minuut.
Benegas is nu in balbezit. Benegas geeft een hoge lob. Enamorado is nu in balbezit. Borjas rent richting de bal. Borjas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Lujan is nu in balbezit. Pineda verovert de bal door een tackle van achteren. Pineda met een sublieme pass. Arcos rent richting de bal. Arcos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Johan16 - Ballenas Avorasados 0:2

90e minuut.
Pavón probeert naar een medespeler te passen. Cerritos bereikt de bal nog maar net als eerste. Cerritos speelt de bal door. Arcos bereikt de bal nog maar net als eerste. Arcos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Johan16 63%, Ballenas Avorasados 37%.
Johan16 - Ballenas Avorasados 0:2