Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Maraton Malignos Terribles Carroñeros
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
55% Spel op eigen helft 45%
5 Doelpogingen 9
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 18.5
poor Schieten unsatisfactory
hopeless Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


38e minuut.
Duran geeft een lange en hoge pass. Matta heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Eleno. Eleno krijgt een gele kaart. Matta raakt geblesseerd tijdens het duel. Matta zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Espino bereikt de bal nog maar net als eerste. Espino draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Maraton Malignos - Terribles Carroñeros 0:1

44e minuut.
Espino rent richting de bal. Valderrama is nu in balbezit. Espino verovert de bal door een tackle van achteren. Espino schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maraton Malignos - Terribles Carroñeros 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maraton Malignos 57%, Terribles Carroñeros 43%.
Maraton Malignos - Terribles Carroñeros 0:2

67e minuut.
Andrade trapt de bal weg. Granillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Valderrama speelt de bal door. Espino bereikt de bal nog maar net als eerste. Espino schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Ortiz met een snelle inworp. Galdamez is nu in balbezit. Ballesteros probeert naar een medespeler te passen. Lainez is nu in balbezit. Lainez geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

90e minuut.
Cortés bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora verovert de bal door een tackle van achteren. Zamora met een sublieme pass. Funez rent richting de bal. Funez schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Maraton Malignos - Terribles Carroñeros 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Maraton Malignos 54%, Terribles Carroñeros 46%.
Maraton Malignos - Terribles Carroñeros 1:2