Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Corosal Carroñeros Sambo Creek Martillos
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
29% Spel op eigen helft 71%
14 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 14.7
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


2e minuut.
Espinoza rent richting de bal. Escoto rent richting de bal. Estrada rent richting de bal. Estrada haalt uit met een fantastische trap. Pineda probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Corosal Carroñeros - Sambo Creek Martillos 1:0

6e minuut.
Tovar is nu in balbezit. Tovar speelt de bal door. Estrada rent richting de bal. Estrada draait met de bal, schiet en ... Pineda probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Gallardo is nu in balbezit. Gallardo speelt de bal door. Bardales speelt de bal door. Estrada rent richting de bal. Estrada schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Espinoza bereikt de bal nog maar net als eerste. Escoto rent richting de bal. Escoto speelt de bal door. Estrada is nu in balbezit. Estrada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corosal Carroñeros - Sambo Creek Martillos 2:0

29e minuut.
Pineda rent richting de bal. Escoto verovert de bal door een tackle van achteren. Escoto probeert naar een medespeler te passen. Estrada is nu in balbezit. Estrada schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Corosal Carroñeros - Sambo Creek Martillos 3:0

31e minuut.
Galeano onderschept slim de pass. Galeano geeft de bal voor. Castellanos kopt de bal weg. Pineda heeft problemen om de bal te vangen. Escoto bereikt de bal nog maar net als eerste.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Lino rent richting de bal. Bardales onderschept slim de pass. Bardales passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Estrada de bal. Estrada schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corosal Carroñeros 30%, Sambo Creek Martillos 70%.
Corosal Carroñeros - Sambo Creek Martillos 3:0

47e minuut.
Estrada passt de bal in één keer door. Galeano rent richting de bal. Galeano passt de bal in één keer door. Escoto rent richting de bal. Escoto haalt uit met een fantastische trap. Fuentes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

61e minuut.
Castellanos met een sublieme pass. Chirinos is nu in balbezit. Briceño rent richting de bal. Chirinos verovert de bal door een tackle van achteren. Chirinos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Galeano probeert naar een medespeler te passen. Baldemar is nu in balbezit. Baldemar geeft een hoge lob. Alfaro geeft een hoge lob. Williams kopt de bal weg. De bal vliegt tegen de lat. Daar is Cubas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fuentes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Estrada is nu in balbezit. Estrada draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Corosal Carroñeros - Sambo Creek Martillos 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Corosal Carroñeros 28%, Sambo Creek Martillos 72%.
Corosal Carroñeros - Sambo Creek Martillos 4:0