Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Serpientes Bravucones Leones Matones
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.3 gemiddelde waardering 16.1
poor Schieten unsatisfactory
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


8e minuut.
Martino speelt de bal door. Jeffs rent richting de bal. Jeffs speelt de bal door. Donaire is nu in balbezit. Donaire schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Larios bereikt de bal nog maar net als eerste. Larios probeert naar een medespeler te passen. Jeffs heeft problemen om de bal te vangen. Jeffs speelt de bal door. Donaire bereikt de bal nog maar net als eerste. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

25e minuut.
Tercero speelt de bal door. Matamoros rent richting de bal. Agurcia rent richting de bal. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Serpientes Bravucones - Leones Matones 0:1

34e minuut.
Perdomo is nu in balbezit. Perdomo passt de bal zonder na te denken. Jeffs is nu in balbezit. Agurcia rent richting de bal. Agurcia draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Serpientes Bravucones - Leones Matones 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Serpientes Bravucones 53%, Leones Matones 47%.
Serpientes Bravucones - Leones Matones 0:2

50e minuut.
Jeffs rent richting de bal. Jeffs geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Reyes de bal. Donaire is nu in balbezit. Donaire draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Lozano geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Farach met de inworp. Agurcia rent richting de bal. Agurcia geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Jeffs speelt de bal door. Donaire is nu in balbezit. Perdomo rent richting de bal. Donaire verovert de bal door een tackle van achteren. Donaire haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Serpientes Bravucones 50%, Leones Matones 50%.
Serpientes Bravucones - Leones Matones 0:2