Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CH Empaquetadores Libelulas Halcones
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
12 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.1
hopeloos Schieten slecht
waardeloos Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


5e minuut.
Pavón geeft een hoge lob. Deras heeft problemen om de bal te vangen. Lasso bereikt de bal nog maar net als eerste. Galeas rent richting de bal. Galeas draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CH Empaquetadores - Libelulas Halcones 1:0

6e minuut.
Cordón passt de bal zonder na te denken. Diego speelt de bal door. Moreno is nu in balbezit. Galeas is nu in balbezit. Galeas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Chavarria kopt de bal weg. Chinchilla probeert de bal met de borst te controleren. Galeas is nu in balbezit. Lasso rent richting de bal. Lasso draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Castellanos kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

22e minuut.
Cordón speelt de bal door. Angel is nu in balbezit. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Discua neemt de hoekschop. Klungelig pakt Izcoa de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CH Empaquetadores - Libelulas Halcones 1:1

25e minuut.
Chavarria rent richting de bal. Deras verovert de bal door een tackle van achteren. Deras speelt de bal door. Galeas is nu in balbezit. Galeas draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Coca bereikt de bal nog maar net als eerste. Coca passt de bal met de wreef. Garcia probeert de bal met de borst te controleren. Galeas onderschept slim de pass. Galeas haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Klungelig pakt Garcia de bal. Galeas rent richting de bal. Galeas probeert naar een medespeler te passen. Lasso is nu in balbezit. Lasso draait met de bal, schiet en ... Castellanos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

33e minuut.
Pavón passt de bal met de wreef. Daar is Escobar, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Inworp. Escobar met de inworp. Pavón geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Doeltrap. Diego trapt de bal weg. Pavón kopt de bal weg. Galeas rent richting de bal. Galeas draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CH Empaquetadores 44%, Libelulas Halcones 56%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CH Empaquetadores - Libelulas Halcones 1:1

48e minuut.
Baca kopt de bal weg. Deras probeert de bal aan de voet te houden. Chavarria is nu in balbezit. Garcia geeft een lange en hoge pass. Pavón geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Galeas passt de bal met de wreef. Lasso rent richting de bal. Lasso passt de bal met de wreef. Galeas bereikt de bal nog maar net als eerste. Galeas draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CH Empaquetadores 50%, Libelulas Halcones 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CH Empaquetadores - Libelulas Halcones 1:1