Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leones Marsupiales Sambo Creek Martillos
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
17 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20 gemiddelde waardering 13.8
zwak Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen hopeloos


13e minuut.
Laca is nu in balbezit. Nazar verovert de bal door een tackle van achteren. Nazar probeert naar een medespeler te passen. Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Zapata is nu in balbezit. Laca is nu in balbezit. Zapata onderschept slim de pass. Zapata speelt de bal door. Bardales geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Daar is Zapata, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nazar speelt de bal door. Pineda rent richting de bal. Aguirre onderschept slim de pass. Aguirre haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Laca bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazar rent richting de bal. Nazar passt de bal met de wreef. Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Leones Marsupiales - Sambo Creek Martillos 1:0

42e minuut.
Daar is Bastidas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Osorio met de inworp. Discua bereikt de bal nog maar net als eerste. Discua geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leones Marsupiales 33%, Sambo Creek Martillos 67%.
Leones Marsupiales - Sambo Creek Martillos 1:0

52e minuut.
Cortés is nu in balbezit. Osorio verovert de bal door een tackle van achteren. Osorio speelt de bal door. Klungelig pakt Aguirre de bal. Aguirre haalt uit met een fantastische trap. Briceño kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Zapata is nu in balbezit. Cortés rent richting de bal. Zapata bereikt de bal nog maar net als eerste. Cortés onderschept slim de pass. Cortés haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Heinz trapt de bal weg van het doel. Arden is nu in balbezit. Arden passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Chirinos de bal. Chirinos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Leones Marsupiales - Sambo Creek Martillos 1:1

62e minuut.
Cortés verovert de bal door een tackle van achteren. Zapata onderschept slim de pass. Zapata met een sublieme pass. Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Klungelig pakt Nazar de bal. Nazar passt de bal met de wreef. Cubas is nu in balbezit. Aguirre onderschept slim de pass. Aguirre schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Nazar passt de bal met de wreef. Aguirre rent richting de bal. Pineda bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre onderschept slim de pass. Aguirre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leones Marsupiales - Sambo Creek Martillos 2:1

69e minuut.
Gallardo speelt de bal door. Chirinos rent richting de bal. Nazar is nu in balbezit. Chirinos verovert de bal door een tackle van achteren. Chirinos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Pineda geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Bardales met de inworp. Nazar rent richting de bal. Nazar geeft een lange en hoge pass. Briceño kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Zapata verovert de bal door een tackle van achteren. Zapata speelt de bal door. Bardales probeert naar een medespeler te passen. Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leones Marsupiales 37%, Sambo Creek Martillos 63%.
Leones Marsupiales - Sambo Creek Martillos 2:1