Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CH Empaquetadores Maniáticos Caballeros
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
64% Spel op eigen helft 36%
6 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 17.1
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


5e minuut.
Lara is nu in balbezit. Benedit bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara verovert de bal door een tackle van achteren. Lara draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

7e minuut.
Galeas onderschept slim de pass. Galeas geeft een hoge lob. Adriano kopt de bal weg. Lasso probeert de bal met de borst te controleren. Lasso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Baca onderschept slim de pass. Baca passt de bal zonder na te denken. Lara bereikt de bal nog maar net als eerste. Lara draait met de bal, schiet en ... Suazo probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CH Empaquetadores - Maniáticos Caballeros 0:1

17e minuut.
Baca is nu in balbezit. Acevedo verovert de bal door een tackle van achteren. Acevedo probeert naar een medespeler te passen. Baca bereikt de bal nog maar net als eerste. Baca haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

18e minuut.
Aquino geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Carías met de inworp. Baca rent richting de bal. Baca geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CH Empaquetadores 68%, Maniáticos Caballeros 32%.
CH Empaquetadores - Maniáticos Caballeros 0:1

70e minuut.
Galeas geeft een lange en hoge pass. Escobar kopt de bal weg. Lasso rent richting de bal. Lasso draait met de bal, schiet en ... Valle maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CH Empaquetadores - Maniáticos Caballeros 1:1

89e minuut.
Baca haalt uit met een fantastische trap. Benedit kopt de bal weg. Aquino probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Lara is nu in balbezit. Lara haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CH Empaquetadores 60%, Maniáticos Caballeros 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
CH Empaquetadores - Maniáticos Caballeros 1:1