Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leones Matones Corosal Carroñeros
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 18.6
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Alfaro is nu in balbezit. Alfaro geeft de bal voor. Tercero bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada rent richting de bal. Estrada haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Williams met de inworp. Escoto rent richting de bal. Cardenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Escoto onderschept slim de pass. Escoto haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Cortés rent richting de bal. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galeano zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Baldemar bereikt de bal nog maar net als eerste. Baldemar schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Galeano onderschept slim de pass. Galeano speelt de bal door. Urrutia is nu in balbezit. Escoto onderschept slim de pass. Escoto schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leones Matones 54%, Corosal Carroñeros 46%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Leones Matones - Corosal Carroñeros 0:0

57e minuut.
Cardenas kopt de bal weg. Perdomo bereikt de bal nog maar net als eerste. Escoto verovert de bal door een tackle van achteren. Escoto draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Hidalgo de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

61e minuut.
Galeano is nu in balbezit. Cortés rent richting de bal. Cortés probeert naar een medespeler te passen. Ortiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Cardenas onderschept slim de pass. Cardenas probeert naar een medespeler te passen. Galeano is nu in balbezit. Galeano schiet op doel. Perdomo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Galeano passt de bal zonder na te denken. Estrada bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia rent richting de bal. Estrada onderschept slim de pass. Estrada haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Klungelig pakt Lino de bal. Cortés is nu in balbezit. Cortés speelt de bal door. Agurcia is nu in balbezit. Agurcia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leones Matones 48%, Corosal Carroñeros 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Leones Matones - Corosal Carroñeros 0:0