Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Verdes Meloneros Corosal Carroñeros
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
35% Spel op eigen helft 65%
14 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18.3
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


11e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gonzales met een snelle inworp. Canizales is nu in balbezit. Canizales geeft een lange en hoge pass. Archaga speelt de bal door. Vides bokst de bal weg. Escoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Escoto draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Verdes Meloneros - Corosal Carroñeros 1:0

20e minuut.
Avalos bereikt de bal nog maar net als eerste. Canizales bereikt de bal nog maar net als eerste. Avalos bereikt de bal nog maar net als eerste. Canizales rent richting de bal. Canizales draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Lino geeft een lange en hoge pass. Inworp. Archaga met de inworp. Canizales is nu in balbezit. Canizales geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Fiallos bereikt de bal nog maar net als eerste. Estrada rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Fiallos. Fiallos krijgt een gele kaart. Estrada raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Estrada kan niet meer verder spelen. Mahomar komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verdes Meloneros 38%, Corosal Carroñeros 62%.
Verdes Meloneros - Corosal Carroñeros 1:0

49e minuut.
Fiallos geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Abudoj met een snelle inworp. Escoto rent richting de bal. Escoto geeft een hoge lob. Santos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

60e minuut.
Alvarenga kopt de bal weg. Fiallos is nu in balbezit. Escoto rent richting de bal. Escoto draait met de bal, schiet en ... Sorto probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Vides trapt de bal weg van het doel. Fiallos kopt de bal weg. Escoto bereikt de bal nog maar net als eerste. Escoto schiet op doel. Vides probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Verdes Meloneros - Corosal Carroñeros 2:0

70e minuut.
Tovar heeft problemen om de bal te vangen. Tovar geeft een lange en hoge pass. Arango rent richting de bal. Mahomar onderschept slim de pass. Mahomar schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Briceño geeft een hoge lob. Alvarenga is nu in balbezit. Alvarenga passt de bal zonder na te denken. Canizales rent richting de bal. Canizales haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Alfaro onderschept slim de pass. Alfaro geeft een lange en hoge pass. Abudoj heeft problemen om de bal te vangen. Mahomar rent richting de bal. Mahomar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Verdes Meloneros 33%, Corosal Carroñeros 67%.
Verdes Meloneros - Corosal Carroñeros 2:0