Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Leones Matones Leones Marsupiales
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 9
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 19.2
slecht Schieten zwak
waardeloos Passen slecht
matig Verdedigen slecht


10e minuut.
Discua is nu in balbezit. Reyes rent richting de bal. Reyes passt de bal zonder na te denken. Nazar is nu in balbezit. Nazar draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Cardenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Discua verovert de bal door een tackle van achteren. Discua passt de bal in één keer door. Aguirre bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguirre haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Leones Matones - Leones Marsupiales 0:1

23e minuut.
Colón passt de bal met de wreef. Daar is Aguirre, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Reyes bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazar verovert de bal door een tackle van achteren. Nazar schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Paal!

25e minuut.
Farach heeft problemen om de bal te vangen. Farach geeft een hoge lob. Klungelig pakt Chavarria de bal. Ortiz is nu in balbezit. Ortiz haalt uit met een fantastische trap. Faraj bokst de bal weg.

29e minuut.
Tercero heeft problemen om de bal te vangen. Nazar verovert de bal door een tackle van achteren. Nazar met een sublieme pass. Aguirre rent richting de bal. Aguirre schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Cardenas rent richting de bal. Cardenas geeft een lange en hoge pass. Colón is nu in balbezit. Cardenas verovert de bal door een tackle van achteren. Cardenas geeft een hoge lob. Faraj bokst de bal weg.

40e minuut.
Zapata zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Valle, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cortés tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Cortés krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leones Matones 48%, Leones Marsupiales 52%.
Leones Matones - Leones Marsupiales 0:1

50e minuut.
Perdomo verovert de bal door een tackle van achteren. Perdomo speelt de bal door. Agurcia bereikt de bal nog maar net als eerste. Ortiz rent richting de bal. Ortiz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Perdomo kopt de bal weg. Ortiz rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Valle. Ortiz raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Ortiz kan niet meer verder spelen. Alonzo komt het veld opgelopen.

57e minuut.
Agurcia verovert de bal door een tackle van achteren. Agurcia probeert naar een medespeler te passen. Alonzo is nu in balbezit. Alonzo haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Heinz de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Valle geeft een hoge lob. Inworp. Cortés zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Agurcia bereikt de bal nog maar net als eerste. Agurcia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Colón passt de bal met de wreef. Discua is nu in balbezit. Discua passt de bal zonder na te denken. Aguirre rent richting de bal. Aguirre draait met de bal, schiet en ... Arevalo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

79e minuut.
Colón geeft de bal voor. Cortés kopt de bal weg. Alonzo is nu in balbezit. Alonzo draait met de bal, schiet en ... Agurcia probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Cardenas speelt de bal door. Alonzo bereikt de bal nog maar net als eerste. Agurcia rent richting de bal. Alonzo is nu in balbezit. Alonzo haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Leones Matones 53%, Leones Marsupiales 47%.
Leones Matones - Leones Marsupiales 0:1