Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aguilas Cuervos Pescadores Lobos
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 7
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 13.7
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen hopeless


1e minuut.
Álvarez is nu in balbezit. Campos verovert de bal door een tackle van achteren. Campos passt de bal zonder na te denken. Valladares bereikt de bal nog maar net als eerste. Valladares haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

3e minuut.
Arce geeft een lange en hoge pass. Duarte is nu in balbezit. Duarte geeft een lange en hoge pass. Gun bereikt de bal nog maar net als eerste. Gun schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguilas Cuervos - Pescadores Lobos 1:0

17e minuut.
Laitano is nu in balbezit. Arce verovert de bal door een tackle van achteren. Arce probeert naar een medespeler te passen. Gun bereikt de bal nog maar net als eerste. Gun haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguilas Cuervos - Pescadores Lobos 2:0

20e minuut.
Arce bereikt de bal nog maar net als eerste. Arce draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Merrian de bal onder controle te krijgen. Duarte rent richting de bal. Duarte geeft de bal voor. Montes probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

30e minuut.
Merrian is nu in balbezit. Gun verovert de bal door een tackle van achteren. Arce is nu in balbezit. Arce haalt uit met een fantastische trap. Montes probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Montes speelt de bal door. Campos kopt de bal weg. Daar is Álvarez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Valladares bereikt de bal nog maar net als eerste. Valladares schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Álvarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Glody verovert de bal door een tackle van achteren. Glody geeft een hoge lob. Celix bereikt de bal nog maar net als eerste. Celix haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Aguilas Cuervos - Pescadores Lobos 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aguilas Cuervos 44%, Pescadores Lobos 56%.
Aguilas Cuervos - Pescadores Lobos 2:1

51e minuut.
Arce passt de bal met de wreef. Ponce rent richting de bal. Ponce geeft een lange en hoge pass. Valladares bereikt de bal nog maar net als eerste. Valladares schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Navas trapt de bal weg. Ulloa kopt de bal weg. Valladares is nu in balbezit. Valladares schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Arce controleert de bal met de borst. Ulloa rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Arce. Arce krijgt een gele kaart.

74e minuut.
Moradel kopt de bal weg. Daar is Álvarez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Moradel is nu in balbezit. Valladares onderschept slim de pass. Valladares haalt uit met een fantastische trap. Navas probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Chavarria probeert naar een medespeler te passen. Ulloa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio begaat een overtreding. Ulloa roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Ulloa kan niet meer verder spelen. Carranza komt het veld opgelopen.

88e minuut.
Lagos geeft een lange en hoge pass. Duarte rent richting de bal. Duarte passt de bal zonder na te denken. Gun bereikt de bal nog maar net als eerste. Gun schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aguilas Cuervos 45%, Pescadores Lobos 55%.
Aguilas Cuervos - Pescadores Lobos 2:1