Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC. OLIPIÄ FC Cocoteros
433 Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
56% Spel op eigen helft 44%
4 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 18.3
zwak Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


5e minuut.
Alas speelt de bal door. Bustillo is nu in balbezit. Cansino is nu in balbezit. Bustillo is nu in balbezit. Bustillo draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Alas is nu in balbezit. Alas passt de bal zonder na te denken. Cansino is nu in balbezit. Cansino schiet op doel. Celix probeert de bal aan de voet te houden. Arden probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. OLIPIÄ - FC Cocoteros 0:1

26e minuut.
Herrera met een sublieme pass. Moya rent richting de bal. Moya probeert naar een medespeler te passen. Bier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bier schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

35e minuut.
Moya is nu in balbezit. Bustillo onderschept slim de pass. Huete is nu in balbezit. Bustillo verovert de bal door een tackle van achteren. Bustillo schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Garcia geeft een hoge lob. Aplicano probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bustillo kopt de bal weg. Cansino rent richting de bal. Cansino draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. OLIPIÄ 64%, FC Cocoteros 36%.
FC. OLIPIÄ - FC Cocoteros 0:1

57e minuut.
Carrasco bereikt de bal nog maar net als eerste. Aplicano verovert de bal door een tackle van achteren. Aplicano geeft een hoge lob. Bier bereikt de bal nog maar net als eerste. Bier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC. OLIPIÄ - FC Cocoteros 1:1

68e minuut.
Carrasco passt de bal zonder na te denken. Bustillo is nu in balbezit. Cansino is nu in balbezit. Bustillo is nu in balbezit. Bustillo haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC. OLIPIÄ - FC Cocoteros 1:2

77e minuut.
Hedman rent richting de bal. Hedman geeft een lange en hoge pass. Castejon kopt de bal weg. Aplicano rent richting de bal. Aplicano draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC. OLIPIÄ - FC Cocoteros 2:2

78e minuut.
Hedman raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Cantón komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC. OLIPIÄ 48%, FC Cocoteros 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC. OLIPIÄ - FC Cocoteros 2:2