Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Libelulas Caballeros Motagua Hambrientos
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
57% Spel op eigen helft 43%
11 Doelpogingen 13
3 Overtredingen 3
2 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 17.8
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


12e minuut.
Espinoza met een snelle inworp. Solano rent richting de bal. Solano passt de bal met de wreef. Rubio rent richting de bal. Rubio haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Castillo geeft een hoge lob. Inworp. Ulloa zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Hedman is nu in balbezit. Hedman haalt uit met een fantastische trap. Betanco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

20e minuut.
Midence rent richting de bal. Rubio onderschept slim de pass. Rubio passt de bal in één keer door. Zuniga is nu in balbezit. Zuniga schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Libelulas Caballeros - Motagua Hambrientos 0:1

24e minuut.
Daar is Coto, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zuniga bereikt de bal nog maar net als eerste. Coto bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuniga onderschept slim de pass. Zuniga schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Rubio heeft problemen om de bal te vangen. Rubio geeft een lange en hoge pass. Zuniga is nu in balbezit. Zuniga draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Escobar de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

41e minuut.
Valeriano is nu in balbezit. Caso verovert de bal door een tackle van achteren. Caso passt de bal met de wreef. Zapata is nu in balbezit. Zapata haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Canizales rent richting de bal. Rubio verovert de bal door een tackle van achteren. Rubio probeert naar een medespeler te passen. Zuniga bereikt de bal nog maar net als eerste. Zuniga schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Libelulas Caballeros - Motagua Hambrientos 0:2

44e minuut.
Hedman geeft een hoge lob. Rivera rent richting de bal. Nazar begaat een overtreding. Nazar krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Libelulas Caballeros 63%, Motagua Hambrientos 37%.
Libelulas Caballeros - Motagua Hambrientos 0:2

51e minuut.
Alcantara passt de bal met de wreef. Nazar bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivera schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Rivera krijgt een gele kaart.

57e minuut.
Ulloa passt de bal met de wreef. Zapata is nu in balbezit. Castillo rent richting de bal. Zapata onderschept slim de pass. Zapata draait met de bal, schiet en ... Betanco bokst de bal weg.

58e minuut.
Canizales bereikt de bal nog maar net als eerste. Canizales passt de bal zonder na te denken. Caso heeft problemen om de bal te vangen. Zapata rent richting de bal. Zapata haalt uit met een fantastische trap. Betanco probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Canizales probeert naar een medespeler te passen. Solano is nu in balbezit. Irda tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Irda krijgt een gele kaart.

61e minuut.
Ortiz passt de bal in één keer door. Alcantara bereikt de bal nog maar net als eerste. Alcantara passt de bal zonder na te denken. Rubio is nu in balbezit. Rubio haalt uit met een fantastische trap. Eleno probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Libelulas Caballeros - Motagua Hambrientos 0:3

77e minuut.
Canizales kopt de bal weg. Zapata rent richting de bal. Valeriano is nu in balbezit. Hedman is nu in balbezit. Hedman haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Nazar rent richting de bal. Nazar geeft een lange en hoge pass. Castillo controleert de bal met de borst. Zapata bereikt de bal nog maar net als eerste. Zapata schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Castillo trapt de bal weg van het doel. Rubio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubio passt de bal met de wreef. Zuniga is nu in balbezit. Zuniga haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Libelulas Caballeros 50%, Motagua Hambrientos 50%.
Libelulas Caballeros - Motagua Hambrientos 0:3