Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Motagua Hambrientos Pescadores Lobos
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
39% Spel op eigen helft 61%
13 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.2 gemiddelde waardering 14
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen hopeloos


7e minuut.
Inworp. Celix met de inworp. Campos is nu in balbezit. Campos geeft de bal voor. Klungelig pakt Valladares de bal. Betanco kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Rivera geeft de bal voor. Campos is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Andino. Andino krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Figueroa geeft de bal voor. Lobo kopt de bal weg. Andino probeert de bal aan de voet te houden. Campos is nu in balbezit. Campos geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Espinoza probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Campos de bal. Campos met een sublieme pass. Valladares is nu in balbezit. Valladares haalt uit met een fantastische trap. Betanco verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motagua Hambrientos - Pescadores Lobos 0:1

31e minuut.
Ulloa is nu in balbezit. Rubio onderschept slim de pass. Rubio passt de bal zonder na te denken. Vallejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallejo draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Solano passt de bal zonder na te denken. Valladares rent richting de bal. Castillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Valladares verovert de bal door een tackle van achteren. Valladares schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motagua Hambrientos 54%, Pescadores Lobos 46%.
Motagua Hambrientos - Pescadores Lobos 0:1

74e minuut.
Lobo rent richting de bal. Rivera verovert de bal door een tackle van achteren. Rubio probeert naar een medespeler te passen. Vallejo is nu in balbezit. Vallejo schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

77e minuut.
Rivera met een sublieme pass. Laitano bereikt de bal nog maar net als eerste. Laitano passt de bal met de wreef. Vallejo bereikt de bal nog maar net als eerste. Vallejo draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Andino speelt de bal door. Alcantara rent richting de bal. Alcantara speelt de bal door. Vallejo is nu in balbezit. Vallejo schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Motagua Hambrientos - Pescadores Lobos 1:1

83e minuut.
Vallejo is nu in balbezit. Ulloa rent richting de bal. Vallejo onderschept slim de pass. Vallejo haalt uit met een fantastische trap. Montes maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Motagua Hambrientos - Pescadores Lobos 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Motagua Hambrientos 25%, Pescadores Lobos 75%.
Motagua Hambrientos - Pescadores Lobos 2:1