Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Victoria Galácticos Tigres Indios
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
42% Spel op eigen helft 58%
11 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 18.4
poor Schieten unsatisfactory
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


4e minuut.
Macia rent richting de bal. Rosa verovert de bal door een tackle van achteren. Rosa geeft een hoge lob. Salgado rent richting de bal. Salgado geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Macia verovert de bal door een tackle van achteren. Mercedes is nu in balbezit. Rosa bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercedes verovert de bal door een tackle van achteren. Mercedes haalt uit met een fantastische trap. Alegría probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

12e minuut.
Chain kopt de bal weg. Hara heeft problemen om de bal te vangen. Barcenas rent richting de bal. Barcenas geeft een lange en hoge pass. Macia maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Victoria Galácticos - Tigres Indios 1:0

16e minuut.
Melendez bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Arevalo rent richting de bal. Salgado verovert de bal door een tackle van achteren. Salgado geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

24e minuut.
Maas trapt de bal weg. Chain kopt de bal weg. Barón probeert de bal aan de voet te houden. Mercedes rent richting de bal. Mercedes draait met de bal, schiet en ... Alegría probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Coca is nu in balbezit. Coca passt de bal zonder na te denken. Matamoros rent richting de bal. Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Hara bereikt de bal nog maar net als eerste. Macia onderschept slim de pass. Macia passt de bal in één keer door. Mercedes is nu in balbezit. Mercedes schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Galácticos 41%, Tigres Indios 59%.
Victoria Galácticos - Tigres Indios 1:0

59e minuut.
Barón speelt de bal door. Paz is nu in balbezit. Urrutia is nu in balbezit. Coca rent richting de bal. Coca draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Urrutia passt de bal zonder na te denken. Arevalo bereikt de bal nog maar net als eerste. Arevalo passt de bal zonder na te denken. Coca bereikt de bal nog maar net als eerste. Coca schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Mercedes raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. De Luca komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Lopez met een snelle inworp. Reyes rent richting de bal. Reyes passt de bal met de wreef. De Luca rent richting de bal. De Luca haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Lopez bereikt de bal nog maar net als eerste. Barón rent richting de bal. Lopez begaat een overtreding. Barón is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Barón wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Victoria Galácticos 44%, Tigres Indios 56%.
Victoria Galácticos - Tigres Indios 1:0