Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Burros Llorones Tigres Indios
Normal Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
46% Spel op eigen helft 54%
8 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.3 gemiddelde waardering 18.5
unsatisfactory Schieten unsatisfactory
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


8e minuut.
Benegas kopt de bal weg. Suarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Suarez passt de bal in één keer door. Urrutia is nu in balbezit. Urrutia draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

10e minuut.
Castellanos rent richting de bal. Castellanos met een sublieme pass. Coca is nu in balbezit. Bacca onderschept slim de pass. Bacca geeft de bal voor. Alegría bokst de bal weg. Ardon is nu in balbezit. Ardon haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Burros Llorones - Tigres Indios 1:0

29e minuut.
Arevalo probeert naar een medespeler te passen. Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Galo verovert de bal door een tackle van achteren. Coca onderschept slim de pass. Coca haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Burros Llorones - Tigres Indios 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burros Llorones 48%, Tigres Indios 52%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Burros Llorones - Tigres Indios 1:1

73e minuut.
Ardon bereikt de bal nog maar net als eerste. Ardon passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Benegas de bal. Ardon is nu in balbezit. Ardon draait met de bal, schiet en ... Alegría verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

81e minuut.
Klungelig pakt Barón de bal. Benegas rent richting de bal. Benegas passt de bal in één keer door. Ardon is nu in balbezit. Ardon draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Burros Llorones - Tigres Indios 2:1

81e minuut.
Coca rent richting de bal. Ardon rent richting de bal. Ardon passt de bal in één keer door. Benegas rent richting de bal. Benegas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

83e minuut.
Coca kopt de bal weg. Ardon is nu in balbezit. Benegas is nu in balbezit. Benegas draait met de bal, schiet en ... Alegría werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Burros Llorones - Tigres Indios 3:1

86e minuut.
Arevalo speelt de bal door. Urrutia is nu in balbezit. Coca rent richting de bal. Coca draait met de bal, schiet en ... Daar is Galo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Arevalo zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Matamoros de bal. Urrutia bereikt de bal nog maar net als eerste. Urrutia draait met de bal, schiet en ... Maradiaga probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Burros Llorones 45%, Tigres Indios 55%.
Burros Llorones - Tigres Indios 3:1