Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Tigres Indios Malvados Reyes
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
46% Spel op eigen helft 54%
11 Doelpogingen 8
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.2 gemiddelde waardering 16.7
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
waardeloos Verdedigen hopeloos


9e minuut.
Barón geeft de bal voor. Andino geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Delgado de bal onder controle te krijgen. Santos is nu in balbezit. Santos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Licona is nu in balbezit. Melendez onderschept slim de pass. Melendez probeert naar een medespeler te passen. Jaar bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaar haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Na een snelle pass probeert Ponce de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigres Indios - Malvados Reyes 1:0

29e minuut.
Barón bereikt de bal nog maar net als eerste. Licona onderschept slim de pass. Licona speelt de bal door. Merrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Merrian haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Rene trapt de bal weg van het doel. Barón kopt de bal weg. Jaar is nu in balbezit. Jaar schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigres Indios - Malvados Reyes 2:0

39e minuut.
Jaar is nu in balbezit. Ponce met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Jaar de bal onder controle te krijgen. Coca bereikt de bal nog maar net als eerste. Coca schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigres Indios - Malvados Reyes 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tigres Indios 56%, Malvados Reyes 44%.
Tigres Indios - Malvados Reyes 3:0

48e minuut.
Barón rent richting de bal. Andino met een sublieme pass. Merrian bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos bereikt de bal nog maar net als eerste. Santos haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

72e minuut.
Santos verovert de bal door een tackle van achteren. Barón is nu in balbezit. Santos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Barón wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

88e minuut.
Inworp. Arevalo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Coca bereikt de bal nog maar net als eerste. Coca schiet op doel. Rene werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Tigres Indios - Malvados Reyes 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Tigres Indios 36%, Malvados Reyes 64%.
Tigres Indios - Malvados Reyes 4:0