Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Malvados Licántropos Victoria Galácticos
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
12 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15 gemiddelde waardering 18.2
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
poor Verdedigen weak


9e minuut.
Sosa onderschept slim de pass. Sosa passt de bal met de wreef. Irda is nu in balbezit. Sagastume is nu in balbezit. Sagastume schiet op doel. Maas bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Malvados Licántropos - Victoria Galácticos 1:0

16e minuut.
Gallardo heeft problemen om de bal te vangen. Sagastume verovert de bal door een tackle van achteren. Sagastume passt de bal in één keer door. Irda bereikt de bal nog maar net als eerste. Irda haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Irda verovert de bal door een tackle van achteren. Sagastume bereikt de bal nog maar net als eerste. Sagastume passt de bal in één keer door. Irda bereikt de bal nog maar net als eerste. Irda schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

32e minuut.
Chain bereikt de bal nog maar net als eerste. Chain geeft de bal voor. Klungelig pakt Mercedes de bal. Macia is nu in balbezit. Macia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Mercedes heeft problemen om de bal te vangen. Macia rent richting de bal. Macia draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

42e minuut.
Giron bereikt de bal nog maar net als eerste. Macia verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Macia, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mercedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercedes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malvados Licántropos 48%, Victoria Galácticos 52%.
Malvados Licántropos - Victoria Galácticos 1:0

53e minuut.
Chain onderschept slim de pass. Chain geeft de bal voor. Macia rent richting de bal. Mercedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Macia onderschept slim de pass. De bal raakt de paal. Macia rent richting de bal. Macia haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Malvados Licántropos - Victoria Galácticos 1:1

66e minuut.
Macia kopt de bal weg. Mercedes rent richting de bal. Mercedes draait met de bal, schiet en ... Mercedes probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Vi probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Malvados Licántropos - Victoria Galácticos 1:2

68e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Paz met een harde bal richting middenveld. Mercedes speelt de bal door. Salgado bereikt de bal nog maar net als eerste. Salgado geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Mercedes met een sublieme pass. Macia bereikt de bal nog maar net als eerste. Mercedes bereikt de bal nog maar net als eerste. Macia verovert de bal door een tackle van achteren. Macia schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Kafati geeft de bal voor. Barcenas is nu in balbezit. Met opzet legt Chatu zijn tegenspeler op de grond. Chatu krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Malvados Licántropos 54%, Victoria Galácticos 46%.
Malvados Licántropos - Victoria Galácticos 1:2