Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bravos Martillos Delfines Lobos
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
52% Spel op eigen helft 48%
8 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21 gemiddelde waardering 18
matig Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen waardeloos


19e minuut.
Puerto onderschept slim de pass. Juarez speelt de bal door. Fu heeft problemen om de bal te vangen. Arrázola rent richting de bal. Arrázola schiet op doel. Portillo verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Paal!

21e minuut.
Puerto onderschept slim de pass. Puerto geeft een hoge lob. Uriarte kopt de bal weg. Ayala rent richting de bal. Ayala schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Garces passt de bal in één keer door. Corea rent richting de bal. Corea passt de bal zonder na te denken. Ayala is nu in balbezit. Ayala schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Navarro onderschept slim de pass. Navarro probeert naar een medespeler te passen. Arrázola rent richting de bal. Juarez is nu in balbezit. Juarez draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Daar is Frejie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Arrázola is nu in balbezit. Arrázola schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bravos Martillos 58%, Delfines Lobos 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Bravos Martillos - Delfines Lobos 0:0

50e minuut.
Juarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrázola bereikt de bal nog maar net als eerste. Juarez bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrázola bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrázola schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Frejie is nu in balbezit. Juarez is nu in balbezit. Juarez probeert naar een medespeler te passen. Arrázola is nu in balbezit. Arrázola draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Uriarte is nu in balbezit. Uriarte passt de bal in één keer door. Bocanegra bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayala is nu in balbezit. Ayala haalt uit met een fantastische trap. Mencia kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Garces met de inworp. Juarez geeft de bal voor. Puerto speelt de bal door. Arrázola bereikt de bal nog maar net als eerste. Arrázola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bravos Martillos - Delfines Lobos 1:0

88e minuut.
Juarez met een sublieme pass. Frejie rent richting de bal. Frejie passt de bal zonder na te denken. Mejia is nu in balbezit. Mejia schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bravos Martillos 46%, Delfines Lobos 54%.
Bravos Martillos - Delfines Lobos 1:0