Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Delfines Lobos Conejos Zanates
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
65% Spel op eigen helft 35%
4 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.3 gemiddelde waardering 19.8
average Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen unsatisfactory


3e minuut.
Ucles geeft de bal voor. Cartagena kopt de bal weg. Klungelig pakt Angel de bal. Canales is nu in balbezit. Canales haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

5e minuut.
Cartagena passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Trujillo de bal. Juarez begaat een overtreding. Juarez krijgt een gele kaart.

8e minuut.
Cartagena geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Cruz met een snelle inworp. Klungelig pakt Juarez de bal. Juarez geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Ayala bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Delfines Lobos - Conejos Zanates 1:0

20e minuut.
Cartagena rent richting de bal. Frejie verovert de bal door een tackle van achteren. Juarez met een sublieme pass. Ayala bereikt de bal nog maar net als eerste. Ayala haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Izaguirre met een sublieme pass. Trujillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Juarez zijn tegenspeler op de grond. Juarez krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

40e minuut.
Portillo trapt de bal weg van het doel. Cartagena kopt de bal weg. Fu kan de bal niet met de borst controleren. Farach bereikt de bal nog maar net als eerste. Farach haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Farach bereikt de bal nog maar net als eerste. Farach passt de bal in één keer door. Angel is nu in balbezit. Canales onderschept slim de pass. Canales schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Ucles rent richting de bal. Ucles draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Delfines Lobos - Conejos Zanates 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delfines Lobos 72%, Conejos Zanates 28%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Delfines Lobos - Conejos Zanates 1:1

52e minuut.
Izaguirre geeft een hoge lob. Benitez rent richting de bal. Bardales begaat een overtreding. Benitez is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Yanes zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Murillo bokst de bal weg.

80e minuut.
Farach onderschept slim de pass. Farach geeft de bal voor. Canales rent richting de bal. Canales haalt uit met een fantastische trap. Portillo werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Delfines Lobos - Conejos Zanates 1:2

85e minuut.
Frejie geeft een hoge lob. Klungelig pakt Bardales de bal. Benitez onderschept slim de pass. Benitez geeft de bal voor. Ayala krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Delfines Lobos 59%, Conejos Zanates 41%.
Delfines Lobos - Conejos Zanates 1:2