Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Byzantinoi Argonayton βαρεθηκαμε τοσο καιρο
Normal Tactiek ΝΙΚΗΤΕΣ
52% Balbezit 48%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 7
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 17.6
weak Schieten hopeless
unsatisfactory Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


2e minuut.
Mertzanakis geeft een lange en hoge pass. Chalmoukis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsiflikas rent richting de bal. Tellidis is nu in balbezit. Tellidis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Vardakas passt de bal met de wreef. Zaragopoulos rent richting de bal. Biskinis bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaragopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Zaragopoulos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Kazakis trapt de bal weg van het doel. Chrysafidis rent richting de bal. Chrysafidis geeft een lange en hoge pass. Vardakas rent richting de bal. Vardakas passt de bal met de wreef.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Routsis geeft een lange en hoge pass. Peponakis is nu in balbezit. Zaragopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Zaragopoulos draait met de bal, schiet en ... Kazakis probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

37e minuut.
Vardakas passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Zaragopoulos de bal onder controle te krijgen. Biskinis geeft een lange en hoge pass. Sitzanis is nu in balbezit. Sitzanis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Byzantinoi Argonayton 59%, βαρεθηκαμε τοσο καιρο 41%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Byzantinoi Argonayton - βαρεθηκαμε τοσο καιρο 0:0

52e minuut.
Biskinis is nu in balbezit. Klopas rent richting de bal. Chalmoukis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chalmoukis krijgt een gele kaart.

56e minuut.
Tellidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsiflikas is nu in balbezit. Tellidis maakt een afschuwelijke overtreding. Directe rode kaart, Tellidis moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Tellidis schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

57e minuut.
Inworp. Routsis met de inworp. Daar is Klopas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Klopas geeft een lange en hoge pass. Vardakas geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Pourliotopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Pourliotopoulos geeft een hoge lob. Mersinis rent richting de bal. Zaragopoulos onderschept slim de pass. Zaragopoulos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Pourliotopoulos geeft een hoge lob. Inworp. Kouloglou met een snelle inworp. Chalmoukis rent richting de bal. Chalmoukis geeft een lange en hoge pass. Anastopoulos probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

88e minuut.
Chrysafidis geeft een lange en hoge pass. Vardakas rent richting de bal. Vardakas speelt de bal door. Zaragopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaragopoulos draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Byzantinoi Argonayton - βαρεθηκαμε τοσο καιρο 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Byzantinoi Argonayton 69%, βαρεθηκαμε τοσο καιρο 31%.
Byzantinoi Argonayton - βαρεθηκαμε τοσο καιρο 0:1