Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Melomakaronades FC. Kosmonaytes Vistonidas
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
59% Spel op eigen helft 41%
11 Doelpogingen 10
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 17.1
weak Schieten unsatisfactory
weak Passen weak
poor Verdedigen poor


13e minuut.
Graikopoulos met een sublieme pass. Touliatos met een sublieme pass. Foulidis is nu in balbezit. Damaskinos verovert de bal door een tackle van achteren. Damaskinos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Karaindros is nu in balbezit. Karaindros geeft een hoge lob. Inworp. Vidalis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Varopoulos geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

36e minuut.
Kougias bereikt de bal nog maar net als eerste. Morfis onderschept slim de pass. Dimakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Morfis verovert de bal door een tackle van achteren. Morfis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Myrianthopoulos kopt de bal weg. Dimakos heeft problemen om de bal te vangen. Xynis rent richting de bal. Touliatos verovert de bal door een tackle van achteren. Touliatos schiet op doel. Tsopanidis bokst de bal weg.

45e minuut.
Kougias is nu in balbezit. Xynis rent richting de bal. Skartados schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Xynis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Garpozis neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Melomakaronades FC. 57%, Kosmonaytes Vistonidas 43%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Melomakaronades FC. - Kosmonaytes Vistonidas 0:0

46e minuut.
Touliatos passt de bal zonder na te denken. Graikopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Graikopoulos speelt de bal door. Damaskinos rent richting de bal. Damaskinos draait met de bal, schiet en ... Tsopanidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Galitsios met een sublieme pass. Karaindros rent richting de bal. Met opzet legt Varopoulos zijn tegenspeler op de grond. Varopoulos krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Karaindros is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Myrianthopoulos zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kougias heeft problemen om de bal te vangen. Tsirigotakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsirigotakis geeft de bal voor. Morfis maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Xynis kopt de bal weg. Morfis heeft problemen om de bal te vangen. Kougias rent richting de bal. Morfis verovert de bal door een tackle van achteren. Morfis draait met de bal, schiet en ... Roussis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Graikopoulos met een snelle inworp. Touliatos is nu in balbezit. Touliatos geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Ourgios de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Melomakaronades FC. - Kosmonaytes Vistonidas 0:1

82e minuut.
Lazanas is nu in balbezit. Morfis bereikt de bal nog maar net als eerste. Lazanas is nu in balbezit. Morfis verovert de bal door een tackle van achteren. Morfis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Lazanas probeert naar een medespeler te passen. Karaindros is nu in balbezit. Karaindros geeft een hoge lob. Morfis rent richting de bal. Morfis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Tsirigotakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsirigotakis passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Skartados de bal. Tsirigotakis is nu in balbezit. Tsirigotakis geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

87e minuut.
Vidalis is nu in balbezit. Vidalis speelt de bal door. Ourgios rent richting de bal. Touliatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Touliatos schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Melomakaronades FC. 61%, Kosmonaytes Vistonidas 39%.
Melomakaronades FC. - Kosmonaytes Vistonidas 0:1