Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Mpempides Aliakmona FC Apithanon
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
57% Spel op eigen helft 43%
10 Doelpogingen 11
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.3
poor Schieten poor
weak Passen weak
poor Verdedigen hopeless


12e minuut.
Panselinos verovert de bal door een tackle van achteren. Neonakis verovert de bal door een tackle van achteren. Neonakis passt de bal met de wreef. Papastamos bereikt de bal nog maar net als eerste. Papastamos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Mpempides Aliakmona - FC Apithanon 0:1

17e minuut.
Papastamos passt de bal in één keer door. Dadakaridis rent richting de bal. Dadakaridis probeert naar een medespeler te passen. Sarantidis rent richting de bal. Sarantidis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Mpempides Aliakmona - FC Apithanon 0:2

24e minuut.
Bantis heeft problemen om de bal te vangen. Kouvelis is nu in balbezit. Kouvelis passt de bal in één keer door. Sarantidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Sarantidis schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Kefallinos met een sublieme pass. Makedonas rent richting de bal. Makedonas speelt de bal door. Braxos is nu in balbezit. Braxos schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

36e minuut.
Aggelou rent richting de bal. Fragkiskatos tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Aggelou is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Aggelou zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Drakogiannis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Braxos kan de bal niet met de borst controleren. Braxos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Makedonas met een sublieme pass. Dadakaridis is nu in balbezit. Dadakaridis passt de bal in één keer door. Papastamos is nu in balbezit. Papastamos schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mpempides Aliakmona 67%, FC Apithanon 33%.
Mpempides Aliakmona - FC Apithanon 0:2

57e minuut.
Papastamos bereikt de bal nog maar net als eerste. Papastamos met een sublieme pass. Bantis is nu in balbezit. Bantis haalt uit met een fantastische trap. Stivanakis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mpempides Aliakmona - FC Apithanon 0:3

62e minuut.
Na een snelle pass probeert Fragkiskatos de bal onder controle te krijgen. Aggelou bereikt de bal nog maar net als eerste. Fragkiskatos legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Aggelou raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Aggelou kan niet meer verder spelen. Katsavos komt het veld opgelopen. Panselinos zal de doelman confronteren met een penalty, hij neemt een moment van concentratie, begint met zijn aanloop en schiet. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Panselinos bereikt de bal nog maar net als eerste. Panselinos draait met de bal, schiet en ... Drakogiannis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Mpempides Aliakmona - FC Apithanon 1:3

63e minuut.
Koiliaras geeft de bal voor. Kantzos probeert de bal aan de voet te houden. Braxos rent richting de bal. Panselinos rent richting de bal. Panselinos draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Bonovas geeft een hoge lob. Chatzioannidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatzioannidis passt de bal met de wreef. Braxos is nu in balbezit. Braxos draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Giannoulis met een snelle inworp. Daar is Kantzos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kantzos probeert naar een medespeler te passen. Papastamos rent richting de bal. Papastamos schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Mpempides Aliakmona - FC Apithanon 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Mpempides Aliakmona 48%, FC Apithanon 52%.
Mpempides Aliakmona - FC Apithanon 1:4