Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Apithanon Thriamvos Ionon
Normal Tactiek Normal
54% Balbezit 46%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 12
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.5 gemiddelde waardering 15.7
matig Schieten slecht
zwak Passen slecht
hopeloos Verdedigen slecht


6e minuut.
Fragkiskatos bereikt de bal nog maar net als eerste. Metaxaris is nu in balbezit. Metaxaris passt de bal met de wreef. Douros rent richting de bal. Douros schiet op doel. Drakogiannis bokst de bal weg.

14e minuut.
Sarantidis is nu in balbezit. Sarantidis met een sublieme pass. Masklavanos rent richting de bal. Masklavanos schiet op doel. Abaris werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Dadakaridis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sgouropoulos rent richting de bal. Sarantidis onderschept slim de pass. Masklavanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Masklavanos draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Neonakis probeert de bal aan de voet te houden. Ladas bereikt de bal nog maar net als eerste. Ladas passt de bal zonder na te denken. Douros is nu in balbezit. Douros schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

28e minuut.
Sarantidis rent richting de bal. Sarantidis speelt de bal door. Papanoutsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Masklavanos verovert de bal door een tackle van achteren. Masklavanos draait met de bal, schiet en ... Paal!

30e minuut.
Fragkiskatos probeert naar een medespeler te passen. Metaxaris rent richting de bal. Metaxaris passt de bal zonder na te denken. Douros bereikt de bal nog maar net als eerste. Douros draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Apithanon - Thriamvos Ionon 0:1

32e minuut.
Sgouropoulos is nu in balbezit. Sgouropoulos passt de bal zonder na te denken. Dimitropoulos geeft een lange en hoge pass. Douros is nu in balbezit. Douros haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Daar is Masklavanos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Papanoutsos rent richting de bal. Masklavanos onderschept slim de pass. Masklavanos schiet op doel. Abaris maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Apithanon - Thriamvos Ionon 1:1

42e minuut.
Mylonakis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bantis rent richting de bal. Bantis probeert naar een medespeler te passen. Masklavanos rent richting de bal. Masklavanos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Neonakis geeft een lange en hoge pass. Sgouropoulos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Sarantidis is nu in balbezit. Masklavanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Masklavanos draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC Apithanon - Thriamvos Ionon 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Apithanon 42%, Thriamvos Ionon 58%.
FC Apithanon - Thriamvos Ionon 2:1

49e minuut.
Ladas is nu in balbezit. Ladas speelt de bal door. Douros is nu in balbezit. Douros schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Apithanon - Thriamvos Ionon 2:2

57e minuut.
Kantzos rent richting de bal. Metaxaris verovert de bal door een tackle van achteren. Metaxaris speelt de bal door. Douros bereikt de bal nog maar net als eerste. Douros schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Sarantidis verovert de bal door een tackle van achteren. Kantzos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kantzos speelt de bal door. Masklavanos rent richting de bal. Masklavanos draait met de bal, schiet en ... Abaris kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Bantis met de inworp. Sarantidis kan de bal niet met de borst controleren. Sarantidis probeert naar een medespeler te passen. Masklavanos bereikt de bal nog maar net als eerste. Masklavanos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Apithanon - Thriamvos Ionon 3:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Apithanon 47%, Thriamvos Ionon 53%.
FC Apithanon - Thriamvos Ionon 3:2