Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Mytilinis Talaiporiakos Achranton
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 4
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 19.4
unsatisfactory Schieten poor
unsatisfactory Passen poor
poor Verdedigen poor


1e minuut.
Daar is Mavrakakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Floratos bereikt de bal nog maar net als eerste. Nafpliotis onderschept slim de pass. Nafpliotis draait met de bal, schiet en ... Psaroudakis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Mytilinis - Talaiporiakos Achranton 0:1

20e minuut.
Gountaroulis passt de bal met de wreef. Bosganas bereikt de bal nog maar net als eerste. Zavradinos rent richting de bal. Bosganas onderschept slim de pass. Bosganas geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Episkopakis is nu in balbezit. Gountaroulis is nu in balbezit. Episkopakis is nu in balbezit. Gountaroulis rent richting de bal. Gountaroulis haalt uit met een fantastische trap. Laertis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Mytilinis 59%, Talaiporiakos Achranton 41%.
AS Mytilinis - Talaiporiakos Achranton 0:1

61e minuut.
Batzanakis geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Margielos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Klungelig pakt Vassaras de bal. Vassaras geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Mytilinis 44%, Talaiporiakos Achranton 56%.
AS Mytilinis - Talaiporiakos Achranton 0:1