Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hoger F.C Xrysh Avgh fc
Normal Tactiek 523
44% Balbezit 56%
67% Spel op eigen helft 33%
3 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.4 gemiddelde waardering 23.1
poor Schieten weak
unsatisfactory Passen weak
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Karapiperis onderschept slim de pass. Karapiperis passt de bal zonder na te denken. Baltakos onderschept slim de pass. Klungelig pakt Margaritis de bal. Margaritis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hoger F.C - Xrysh Avgh fc 0:1

5e minuut.
Ermeidis speelt de bal door. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sabrakos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tzimopoulos is nu in balbezit. Tzimopoulos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Na een snelle pass probeert Chalkiadakis de bal onder controle te krijgen. Loverdos is nu in balbezit. Loverdos geeft een lange en hoge pass. Georgiou rent richting de bal. Georgiou geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

10e minuut.
Diakopoulos kopt de bal weg. Chalkiadakis is nu in balbezit. Loverdos probeert naar een medespeler te passen. Karapiperis is nu in balbezit. Karapiperis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

12e minuut.
Diakopoulos rent richting de bal. Rouboulakos is nu in balbezit. Diakopoulos onderschept slim de pass. Chalkiadakis is nu in balbezit. Chalkiadakis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Levantidis met een harde bal richting middenveld. Maltezos kopt de bal weg. Kritikos heeft problemen om de bal te vangen. Margaritis bereikt de bal nog maar net als eerste. Margaritis haalt uit met een fantastische trap. Levantidis bokst de bal weg.

25e minuut.
Maltezos probeert naar een medespeler te passen. Margaritis bereikt de bal nog maar net als eerste. Margaritis geeft een lange en hoge pass. Daar is Chalkiadakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chalkiadakis haalt uit met een fantastische trap. Levantidis bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Hoger F.C - Xrysh Avgh fc 0:2

29e minuut.
Chalkiadakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chalkiadakis passt de bal in één keer door. Karapiperis rent richting de bal. Karapiperis schiet op doel. Levantidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Diakopoulos onderschept slim de pass. Diakopoulos probeert naar een medespeler te passen. Karapiperis is nu in balbezit. Karapiperis draait met de bal, schiet en ... Levantidis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Hoger F.C - Xrysh Avgh fc 0:3

34e minuut.
Porfyriadis met de inworp. Diakopoulos rent richting de bal. Diakopoulos geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Karapiperis de bal. Karapiperis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Karapiperis bereikt de bal nog maar net als eerste. Nazlidis onderschept slim de pass. Nazlidis speelt de bal door. Diakopoulos is nu in balbezit. Diakopoulos schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
Baltakos met een snelle inworp. Sabrakos bereikt de bal nog maar net als eerste. Maltezos begaat een overtreding. Maltezos krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hoger F.C 69%, Xrysh Avgh fc 31%.
Hoger F.C - Xrysh Avgh fc 0:3

50e minuut.
Nazlidis rent richting de bal. Nazlidis geeft een lange en hoge pass. Baltakos probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Ermeidis is nu in balbezit. Ermeidis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Ermeidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzimopoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Tzimopoulos speelt de bal door. Koronakis is nu in balbezit. Koronakis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

75e minuut.
Inworp. Porfyriadis zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Rouboulakos rent richting de bal. Chalkiadakis onderschept slim de pass. Chalkiadakis geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Chalkiadakis passt de bal zonder na te denken. Karapiperis bereikt de bal nog maar net als eerste. Karapiperis passt de bal zonder na te denken. Margaritis is nu in balbezit. Margaritis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hoger F.C 64%, Xrysh Avgh fc 36%.
Hoger F.C - Xrysh Avgh fc 0:3