Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PIREAUS F.C. Xrysh Avgh fc
Normal Tactiek 523
47% Balbezit 53%
44% Spel op eigen helft 56%
7 Doelpogingen 5
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.9 gemiddelde waardering 20
zwak Schieten slecht
slecht Passen zwak
hopeloos Verdedigen zwak


14e minuut.
Karapiperis verovert de bal door een tackle van achteren. Diakopoulos is nu in balbezit. Diakopoulos passt de bal zonder na te denken. Karapiperis heeft problemen om de bal te vangen. Karapiperis draait met de bal, schiet en ... Mavrakis kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

34e minuut.
Patsatzoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Ermeidis onderschept slim de pass. Kokkineas begaat een overtreding. Kokkineas krijgt een gele kaart. Ermeidis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ermeidis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PIREAUS F.C. 42%, Xrysh Avgh fc 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PIREAUS F.C. - Xrysh Avgh fc 0:0

48e minuut.
Diakopoulos is nu in balbezit. Diakopoulos probeert naar een medespeler te passen. Chalkiadakis rent richting de bal. Chalkiadakis haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Douros de bal onder controle te krijgen. Mavrakis bokst de bal weg.

50e minuut.
Patsatzoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Tabakis onderschept slim de pass. Retsos is nu in balbezit. Patsatzoglou rent richting de bal. Patsatzoglou schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
PIREAUS F.C. - Xrysh Avgh fc 1:0

63e minuut.
Maltezos passt de bal zonder na te denken. Karapiperis rent richting de bal. Lykoudis begaat een overtreding. Karapiperis is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Ermeidis wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Tabakis onderschept slim de pass. Tabakis met een sublieme pass. Ermeidis bereikt de bal nog maar net als eerste. Diakopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Diakopoulos geeft een lange en hoge pass. Mavrakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

75e minuut.
Karapiperis verovert de bal door een tackle van achteren. Karapiperis passt de bal met de wreef. Margaritis rent richting de bal. Margaritis draait met de bal, schiet en ... Mavrakis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PIREAUS F.C. - Xrysh Avgh fc 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PIREAUS F.C. 45%, Xrysh Avgh fc 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PIREAUS F.C. - Xrysh Avgh fc 1:1