Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Panetolikos FC Ebrou
Normal Tactiek Normal
48% Balbezit 52%
60% Spel op eigen helft 40%
10 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.4 gemiddelde waardering 16.5
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


5e minuut.
Vouloubasakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Scholarios verovert de bal door een tackle van achteren. Veryvakis tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Veryvakis krijgt een gele kaart. Scholarios is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chatziisaias met een snel genomen vrije trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

10e minuut.
Arkoudeas bereikt de bal nog maar net als eerste. Arkoudeas passt de bal in één keer door. Dizikiridis is nu in balbezit. Dizikiridis schiet op doel. Christidis werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Panetolikos - FC Ebrou 1:0

11e minuut.
Mitilineos rent richting de bal. Mitilineos speelt de bal door. Pandis rent richting de bal. Kokorogiannis verovert de bal door een tackle van achteren. Kokorogiannis passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
Panetolikos - FC Ebrou 2:0

22e minuut.
Flokas is nu in balbezit. Mitilineos is nu in balbezit. Morfonios begaat een overtreding. Morfonios krijgt een gele kaart. Mitilineos raakt geblesseerd tijdens het duel. Flokas wilt de vrije trap nemen.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Dalakas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalakas probeert naar een medespeler te passen. Daar is Flokas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mitilineos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitilineos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

27e minuut.
Dalakas bereikt de bal nog maar net als eerste. Dalakas probeert naar een medespeler te passen. Ypatidis rent richting de bal. Mitilineos onderschept slim de pass. Mitilineos haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Panetolikos - FC Ebrou 2:1

28e minuut.
Arkoudeas heeft problemen om de bal te vangen. Arkoudeas passt de bal zonder na te denken. Veryvakis is nu in balbezit. Mitilineos verovert de bal door een tackle van achteren. Mitilineos draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Kokorogiannis passt de bal in één keer door. Arkoudeas is nu in balbezit. Dizikiridis is nu in balbezit. Arkoudeas bereikt de bal nog maar net als eerste. Arkoudeas schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Panetolikos - FC Ebrou 3:1

34e minuut.
Chatziisaias geeft een hoge lob. Kyriakidis geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Dolianitis de bal. Dizikiridis rent richting de bal. Dizikiridis haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Panetolikos - FC Ebrou 4:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panetolikos 63%, FC Ebrou 37%.
Panetolikos - FC Ebrou 4:1

59e minuut.
Drosakis trapt de bal weg van het doel. Arkoudeas kopt de bal weg. Rallis probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Dizikiridis is nu in balbezit. Dizikiridis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Chatziisaias passt de bal in één keer door. Vouloubasakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Chatziisaias onderschept slim de pass. Mitilineos bereikt de bal nog maar net als eerste. Mitilineos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Chatziisaias heeft problemen om de bal te vangen. Kokorogiannis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokorogiannis met een sublieme pass. Dizikiridis rent richting de bal. Dizikiridis schiet op doel. Christidis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

81e minuut.
Na een snelle pass probeert Dolianitis de bal onder controle te krijgen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Barbalias neemt de hoekschop. Dizikiridis maakt een snoekduik en kopt de bal. Christidis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Dalakas is nu in balbezit. Dalakas geeft de bal voor. Klungelig pakt Morfonios de bal. Arkoudeas is nu in balbezit. Arkoudeas schiet op doel. Christidis verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Panetolikos 56%, FC Ebrou 44%.
Panetolikos - FC Ebrou 4:1