Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Α.Ο. Φιλέλληνες ΠΕΤΑ PIREAUS F.C.
4-2-3-1 Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 16.9
unsatisfactory Schieten weak
weak Passen poor
unsatisfactory Verdedigen hopeless


5e minuut.
Papamastorakis geeft een hoge lob. Patsatzoglou heeft problemen om de bal te vangen. Retsos rent richting de bal. Retsos draait met de bal, schiet en ... Dilaveris probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Verykios probeert naar een medespeler te passen. Dimos geeft de bal voor. Retsos kopt de bal weg. Daar is Patsatzoglou, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patsatzoglou schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Α.Ο. Φιλέλληνες ΠΕΤΑ - PIREAUS F.C. 0:1

24e minuut.
Dimos met een snelle inworp. Daar is Kokkineas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kokkineas probeert naar een medespeler te passen. Retsos is nu in balbezit. Retsos haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Sekeris met een snelle inworp. Papaggelopoulos probeert naar een medespeler te passen. Retsos is nu in balbezit. Patsatzoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Patsatzoglou draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Kairis bereikt de bal nog maar net als eerste. Patsatzoglou tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kairis raakt geblesseerd tijdens het duel. Koliakis zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Kalymnios rent richting de bal. Kalymnios draait met de bal, schiet en ... Mavrakis probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Α.Ο. Φιλέλληνες ΠΕΤΑ 52%, PIREAUS F.C. 48%.
Α.Ο. Φιλέλληνες ΠΕΤΑ - PIREAUS F.C. 0:1

46e minuut.
Kairis probeert naar een medespeler te passen. Koliakis is nu in balbezit. Retsos onderschept slim de pass. Retsos schiet op doel. Giabouras werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Α.Ο. Φιλέλληνες ΠΕΤΑ - PIREAUS F.C. 0:2

59e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ntagiakos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Papamastorakis met een sublieme pass. Verykios rent richting de bal. Verykios geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Patsatzoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Papamastorakis onderschept slim de pass. Papamastorakis passt de bal zonder na te denken. Kalymnios bereikt de bal nog maar net als eerste. Kalymnios haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

67e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Mavrakis met een harde bal richting middenveld. Daar is Papamastorakis, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Patsatzoglou bereikt de bal nog maar net als eerste. Patsatzoglou schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Α.Ο. Φιλέλληνες ΠΕΤΑ - PIREAUS F.C. 0:3

76e minuut.
Papamastorakis rent richting de bal. Sekeris verovert de bal door een tackle van achteren. Sekeris passt de bal met de wreef. Retsos bereikt de bal nog maar net als eerste. Retsos haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Douros geeft een lange en hoge pass. Inworp. Verykios zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Drougas bereikt de bal nog maar net als eerste. Drougas haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Papamastorakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Papamastorakis passt de bal zonder na te denken. Lykoudis heeft problemen om de bal te vangen. Kalymnios rent richting de bal. Kalymnios schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Α.Ο. Φιλέλληνες ΠΕΤΑ 49%, PIREAUS F.C. 51%.
Α.Ο. Φιλέλληνες ΠΕΤΑ - PIREAUS F.C. 0:3