Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Souvlatzides Dendrogalias Hoger F.C
Normal Tactiek Normal
45% Balbezit 55%
51% Spel op eigen helft 49%
9 Doelpogingen 10
4 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 18.6
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
poor Verdedigen poor


2e minuut.
Avramidis is nu in balbezit. Avramidis probeert naar een medespeler te passen. Kotrotsos met een sublieme pass. Korovesis is nu in balbezit. Korovesis draait met de bal, schiet en ... Levantidis bokst de bal weg.

11e minuut.
Korovesis geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Rouboulakos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Georgiou rent richting de bal. Georgiou geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

14e minuut.
Loverdos geeft een hoge lob. Inworp. Stergiou zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Kotrotsos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kotrotsos geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Petrakis verovert de bal door een tackle van achteren. Petrakis speelt de bal door. Kotrotsos rent richting de bal. Korovesis bereikt de bal nog maar net als eerste. Korovesis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Kritikos rent richting de bal. Kritikos geeft een lange en hoge pass. Papadimas rent richting de bal. Koronakis onderschept slim de pass. Koronakis draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

27e minuut.
Dragoumanos met de inworp. Kotrotsos rent richting de bal. Kotrotsos draait met de bal, schiet en ... Korovesis heeft problemen om de bal te vangen. Korovesis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Souvlatzides Dendrogalias 47%, Hoger F.C 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Souvlatzides Dendrogalias - Hoger F.C 0:0

56e minuut.
Stergiou geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. De bal rolt over de achterlijn. Nazlidis trapt de bal weg. Tzimopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tzimopoulos schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Souvlatzides Dendrogalias - Hoger F.C 0:1

88e minuut.
Loverdos rent richting de bal. Kotrotsos onderschept slim de pass. Kotrotsos passt de bal in één keer door. Korovesis is nu in balbezit. Korovesis draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Souvlatzides Dendrogalias - Hoger F.C 1:1

89e minuut.
Tzimopoulos heeft problemen om de bal te vangen. Tzimopoulos geeft een hoge lob. Petrakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Koronakis verovert de bal door een tackle van achteren. Koronakis haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Souvlatzides Dendrogalias 56%, Hoger F.C 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Souvlatzides Dendrogalias - Hoger F.C 1:1