Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
PASSOK Souvlatzides Dendrogalias
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
52% Spel op eigen helft 48%
7 Doelpogingen 12
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.7 gemiddelde waardering 18.5
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen waardeloos
hopeloos Verdedigen slecht


25e minuut.
Koukis bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokkinopoulos onderschept slim de pass. Mitropoulos geeft de bal voor. Tsamopoulos rent richting de bal. Tsamopoulos haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
PASSOK - Souvlatzides Dendrogalias 1:0

29e minuut.
Papadimas bereikt de bal nog maar net als eerste. Papadimas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Balaskas met een snelle inworp. Mitropoulos geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

37e minuut.
Kokkinopoulos met een sublieme pass. Tsakalopoulos met een sublieme pass. Koumantarakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Korovesis rent richting de bal. Korovesis draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

45e minuut.
Papadimas geeft een hoge lob. Mitropoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Tsamopoulos is nu in balbezit. Tsamopoulos schiet op doel. Gyzis probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
PASSOK - Souvlatzides Dendrogalias 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PASSOK 46%, Souvlatzides Dendrogalias 54%.
PASSOK - Souvlatzides Dendrogalias 2:0

47e minuut.
Petrakis bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrakis passt de bal in één keer door. Tsakalopoulos rent richting de bal. Tsakalopoulos haalt uit met een fantastische trap. Kaklamanis maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
PASSOK - Souvlatzides Dendrogalias 2:1

55e minuut.
Kokkinopoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Kokkinopoulos geeft een hoge lob. Koumantarakis is nu in balbezit. Korovesis onderschept slim de pass. Korovesis schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
PASSOK - Souvlatzides Dendrogalias 2:2

61e minuut.
Inworp. Balaskas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kokkinopoulos rent richting de bal. Mitropoulos verovert de bal door een tackle van achteren. Mitropoulos geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Kapsabelis geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Tzanetellis met een snelle inworp. Stergiou rent richting de bal. Stergiou geeft de bal voor. Paal!

70e minuut.
Dragoumanos geeft de bal voor. Mitropoulos bereikt de bal nog maar net als eerste. Petrakis maakt een afschuwelijke overtreding. Petrakis krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: PASSOK 58%, Souvlatzides Dendrogalias 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
PASSOK - Souvlatzides Dendrogalias 2:2